Project

Zwembad monte mare

In het Duitse Krauzau heeft Watergames & More voor Zwembad monte mare een zeer bijzonder project gerealiseerd. In een nieuwbouw zwembad, hebben we een volledig gethematiseerde waterattractie ontworpen en gebouwd. Dit totaalconcept bevat een combinatie van onze producten, met zowel maatwerkelementen als standaard Spray Park toestellen.

Werkzaamheden
Watergames & More heeft dit project turn-key opgeleverd. Wij verzorgden het gehele project, van A tot Z. Door het volledige projectmanagement op ons te nemen, hebben we de opdrachtgever gedurende het hele project ontzorgd.

Wij verzorgden het ontwerp, de engineering, de productie, de levering, de bouw en de installatietechnische werkzaamheden voor dit project. Daartoe behoorden ook het maken van de staalconstructie in het piratenschip, het slopen van de oude vloer en het maken van badboringen voor toevoerleidingen. We hebben daarnaast een uitermate geavanceerde techniekkelder aangelegd om alle elementen van de waterattractie (zowel de Spray Park elementen als de pomp van de waterglijbanen) aan te sturen. Alle moderne Spray Park technieken, welke tot stand zijn gekomen in samenwerking met onze partner Waterplay Solutions Corp., komen in deze kelder samen. Tevens hebben we een complete filterinstallatie gemaakt.

Elementen van de waterattractie
De attractie beslaat totaal een oppervlakte van ongeveer 250m². Het spectaculaire middelpunt is het gezonken piratenschip, compleet met een mast, (water)kanonnen en roer. In het achterschip starten twee waterglijbanen, welke tevens door de rotspartijen voeren. In één van de rotspartijen hebben we een waterval gemaakt. De hangbruggen zorgen ervoor dat bezoekers zich, geheel in thema, door de attractie kunnen verplaatsen. We hebben ook een peuterbadje gerealiseerd, compleet met een glijbaantje. Tevens hebben we alle decoratie verzorgd. We hebben zelfs gedacht aan transparantie folie op de vensters met daarop gethematiseerde afbeeldingen. Tot slot bevat de waterattractie een gedeelte met Spray Park elementen, waaronder enkele grondsproeiers, 2 Waterfalls en kantelemmertjes.

De rubbergranulaatvloer van het Spray Park is in bijpassende kleuren gemaakt. Rubbergranulaat is uitermate geschikt om de vloer mee af te werken. Het is slipvast, bestand tegen zwembadchemicaliën en wij kunnen het rubbergranulaat in elke gewenste RAL-kleur leveren, om bij het thema te laten aansluiten.

Impressies
Onderstaande video’s laten het ontwerp en het opgeleverde resultaat zien:

monte mare ontwerp

monte mare opgeleverde project

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met:

& more
Zwembad de Kuil Bodegraven
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
Zwembad De Wiel Schagen
& more
& more

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact