Project

Sportcentrum De Bonte Wever

In hotel, sport- en eventcentrum De Bonte Wever te Assen heeft Watergames & More attractiewaarde toegevoegd door middel van een Waverider (familieglijbaan) en een Waterfall (een Spray Park element dat veel speelwaarde biedt op een klein oppervlak).

Werkzaamheden project
Voor de Waverider heeft Watergames & More een ontwerp gemaakt (incl. constructie en veiligheidsnetten aan de zijkant), de badboringen ten behoeve van het leidingwerk uitgevoerd en de installatietechnische werkzaamheden verzorgd. Voor de Waterfall is al het leidingwerk en de montage geregeld. Een projectcoördinator zorgde voor de afstemming tussen alle werkzaamheden.

De Waterfall
De Waterfall is bedoeld voor nieuwsgierige spelers van alle leeftijden. Kinderen kunnen hier individueel of in groepsverband spelen. Het waterspeeltoestel van Waterplay Solutions Corp. bestaat uit modulaire elementen die kunnen draaien, kantelen en stuwen. Met de Waterfall kunnen kinderen genoeg ontdekken en leren over de natuurlijke stroom van water. Ze kunnen spelenderwijs de waterstroom door geulen en in kantelemmers leiden of verborgen gaten blokkeren, waardoor er een grotere waterstroom ontstaat. Ook kan het water worden tegengehouden met blokkades. Er kunnen tot wel 16 kinderen tegelijk met de Waterfall spelen.
De Waterfall in de Bonte Wever is één van de eerste exemplaren. Onze Spray Park partner Waterplay Solutions Corp. voegde dit waterspeelelement namelijk in 2019 nieuw toe aan haar collectie.

Hier ziet u een impressie van een Waterfall in gebruik:

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met:

& more
& more

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact