Nieuws

Een maximale speelwaarde met minimale ruimte

Leestijd: 2 minuten

Wilt u de attractiewaarde van uw zwembad of publieke speelplaats verhogen door een spetterende waterattractie toe te voegen, maar heeft u beperkte ruimte of middelen? Dan is het waterspeeltoestel de ‘Waterfall’ een uitstekende oplossing. Dit speeltoestel biedt een maximale speelwaarde op een minimaal oppervlak.

Weinig ruimte, hoge speelwaarde
Ook op locaties waar geen ruimte is voor een geheel Spray Park of een waterglijbaan, kan attractiewaarde worden toegevoegd. Met de Waterfall van Waterplay Solutions Corp. wordt speelwaarde gecreëerd door slechts één toestel te plaatsen. Tot wel 16 kinderen kunnen tegelijkertijd met het waterspeeltoestel spelen en op deze manier meer leren en ontdekken over de stroom van water. Ook wanneer er minder budget beschikbaar is, maar u wel een waterattractie wilt toevoegen, biedt de Waterfall een goede oplossing.

nieuw waterspeeltoestel

Foto: Waterplay Solutions Corp.

De Waterfall
De Waterfall is bedoeld voor nieuwsgierige spelers van alle leeftijden. Kinderen kunnen hier individueel of in groepsverband spelen. Het waterspeeltoestel van Waterplay Solutions Corp. bestaat uit modulaire elementen die kunnen draaien, kantelen en stuwen. Met de Waterfall kunnen kinderen genoeg ontdekken en leren over de natuurlijke stroom van water. Ze kunnen spelenderwijs de waterstroom door geulen en in kantelemmers leiden of verborgen gaten blokkeren, waardoor er een grotere waterstroom ontstaat. Ook kan het water worden tegengehouden met blokkades.

Praktijkcase
Bij zwembad De Bonte Wever in Assen heeft Watergames & More in de zomer van 2019 een Waterfall gerealiseerd. We hebben optimaal gebruikgemaakt van de beschikbare ruimte en speelwaarde weten toe te voegen door de Waterfall plaatsen.

Ter uitbreiding of vervanging
Heeft u al speeltoestellen van Waterplay Solutions Corp., bijvoorbeeld in uw Spray Park, peuterbassin of Splash Area? De Waterfall kan ook ter uitbreiding of toestelvervanging dienen. De Waterfall kan eenvoudig worden geïnstalleerd ter vervanging van een bestaand toestel, omdat alle waterspeeltoestellen op hetzelfde montagesysteem passen. Daarnaast is een Spray Park of Splash Area ook modulair uit te breiden, waardoor de Waterfall eenvoudig toe te voegen is. Zo kunt u keer op keer bezoekers blijven trekken door te blijven vernieuwen en de attractiewaarde verhogen. In onderstaande video kunt u de Waterfall in actie zien:

Bron video: YouTube Waterplay Solutions Corp.

Wilt u meer informatie over de Waterfall of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor deze of andere waterattracties voor uw zwembad of publieke speelplaats? Neem gerust contact op met de contactpersoon hiernaast. U kunt Watergames & More ook volgen op LinkedIn of u aanmelden voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact