Nieuws

Watergames & More terugblik 2020

Leestijd: 2 minuten
Interessant voor: verblijfsrecreatie, dagrecreatie, attractieparken, zwembaden, gemeenten.

2020 was een bewogen jaar voor allen. Projecten werden uitgesteld, of juist vervroegd. Enkele van onze opdrachtgevers moesten tijdelijk hun deuren sluiten, anderen beleefden juist een extra goed jaar. Beurzen gingen niet door, webinars waren juist in opkomst. Kortom: dit jaar was het anders dan anders. We blikken kort terug op enkele bijzonderheden:

Dealer of the year
Het jaar 2020 begon fantastisch! Begin van dit jaar heeft Waterplay Solutions Corp., onze partner in Spray Park toestellen, Watergames & More twee awards toegekend: Zowel de Dealer of the Year Award 2019, voor een uitstekende omzetgroei, als de President’s Award 2019, voor een goede inzet voor training en ontwikkeling en bijzondere verkoop- en marketinginitiatieven. We zijn als team vereerd dat we deze awards in de wacht hebben kunnen slepen en kijken uit naar de samenwerking met Waterplay Solutions Corp. in de komende jaren.

Van links naar rechts: Kerrin Smith (Strategic Growth Waterplay Solutions Corp.), Odmar van den Berg (Algemeen Directeur Watergames & More), Paul van den Berg (Oprichter en Commercieel Directeur Watergames & More), Jill White (President Waterplay Solutions Corp.).

Bijzondere projecten
Ondanks de bijzondere situatie van 2020, konden wij het aannemen en realiseren van projecten blijven voortzetten. Een paar hoogtepunten waren de drie verschillende waterglijbanen in Zwembad de Meermin, het gethematiseerde Spray Park in het Duitse sport- en waterpark H2O Herford, de volledig gethematiseerde waterattractie in Zwembad monte mare (te Duitsland) en de familieglijbaan op Strand Heeg die alle verwachtingen overtrof qua attractiewaarde. Binnen 3 maanden stond de teller van het aantal glijbewegingen van deze laatste waterattractie al op een kwart miljoen! We zijn blij dat we opdrachtgevers waardevolle attracties hebben kunnen leveren en dat we hun gasten veel waterpret hebben bezorgd.

Webinars
In 2020 schoot het aantal webinars in het bedrijfsleven hard omhoog. Ook Watergames & More organiseerde twee webinars, samen met enkele partners. Met onder andere de Duitse bedrijven POS4 Architecten, Pellikaan en Krieger Architecten organiseerden wij online webinars over BIM software. BIM (Building Information Modelling) wordt gebruikt om vanuit verschillende ontwerpers, toeleveranciers en andere partijen tot een kloppend samengesteld gebouwmodel te komen, waarin geen knelpunten tussen de verschillende onderdelen plaatsvinden. Onze inhouse-designers maken gebruik hiervan bij het ontwerpen van waterglijbanen en we delen de kennis hierover graag. We kijken terug op twee zeer geslaagde webinars dit jaar!

Beurzen 2020
Een ander gevolg van de maatregelen dit jaar, was dat de beurzen niet konden doorgaan. Normaliter zou Watergames & More aan vier beurzen hebben deelgenomen in 2020 in binnen- en buitenland, te weten: de IAAPA Expo, de Interbad, de ZwembadBranche Dag en de Recreatie Vakbeurs. Helaas doet de gelegenheid zich niet voor waarin we elkaar op de beurs kunnen ontmoeten, maar voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.  We hopen u volgend jaar weer op onze beursstand te mogen ontvangen.

Watergames & 2021
Met het hele team (dat in 2020 opnieuw gegroeid is) kijken we uit naar 2021. We verwachten weer mooie projecten te realiseren voor onze opdrachtgevers en hopen dat het een succesvol jaar voor u wordt. Natuurlijk staan we ook in 2021 weer voor u klaar. Het team van Watergames & More wenst u hele fijne feestdagen!

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact