Familiebedrijf Watergames & More

Wij zijn Watergames & More, gespecialiseerd in spelen op, rond, met en in water. We realiseren waterattracties zoals Spray Parks, waterglijbanen ‘& more’ en totaalbelevingen van waterspel, waarin we allerlei soorten (gethematiseerde) waterattracties combineren. Aandacht en service staan daarbij hoog in het vaandel bij ons. Indien gewenst ontzorgen wij bij alle stappen van het proces, van ontwerp tot realisatie en onderhoud.

Ons familiebedrijf werd in 2008 opgericht door Paul van den Berg, met als doel om zoveel mogelijk mensen op een zorgeloze, veilige en speelse manier te laten genieten van water. Op basis van zijn ervaring in het onderwijs en de speelbranche, ontwikkelde hij waterspelconcepten op basis van pedagogische, fysieke en sociale aspecten.

Toen de opdrachten snel groter werden in aantal en omvang, raakten zijn zoons, Odmar en Karsten van den Berg, meer en meer betrokken bij het bedrijf. Inmiddels hebben we een team opgebouwd van experts met kennis en kunde in uiteenlopende vakgebieden. Maak hieronder kennis met ons team en met onze vaste partners

En we groeien nog steeds! Wil je ons team versterken, reageer dan op één van onze vacatures.

Odmar

Algemeen Directeur & mede-eigenaar

Odmar houdt zich bezig met onze bedrijfsstrategie & -ontwikkeling, verdiept zich in markt- ontwikkelingen en hij is (eind)verantwoordelijk voor het aansturen van onze designers & projectcoördinatoren. Odmar is een verbinder, zowel in het relatiebeheer met onze partners als tussen onze diverse afdelingen (sales & marketing enerzijds, design & realisatie anderzijds). Naast zijn werkzaamheden is Odmar ook ervaringsdeskundige: Hij wil elke waterglijbaan die wij bouwen minimaal één keer geprobeerd hebben!

Karsten

Financieel Directeur & mede-eigenaar

Karstens expertise ligt achter de schermen. Hij verzorgt alle financiële, contractuele en overige administratieve werkzaamheden die nodig zijn om het bedrijf draaiende te houden. Door zijn oorsprong als bedrijfseconoom is hij goed in wat hij doet en vindt hij het leuk om deze secure taken op te pakken. Karsten studeerde economie (met deelvakken accountancy) aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Karsten vindt het belangrijk dat ook de taken die doorgaans minder zichtbaar zijn in het realisatieproces van onze waterattracties accuraat worden opgepakt.

Remco

Senior Key Account Manager

Remco is binnen ons team het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en opdrachtgevers. Remco schakelt snel en stelt het belang van de klant en opdrachtgevers altijd voorop. Door zijn gedrevenheid, enthousiasme en eerlijkheid is Remco een professionele partner voor klanten en opdrachtgevers. Hij werkt graag samen met klanten en opdrachtgevers zodat de opdrachten perfect worden uitgevoerd. Wilt u een mooi nieuw project samen met Watergames & More realiseren, neem dan zeker contact met hem op!

Ilona

Sales- en procesmanager

Ilona is binnen ons team verantwoordelijk voor de sales en processen. Met haar enthousiasme is ze graag in contact met anderen om meer te vertellen over alle mogelijkheden van waterspel. Ze ondersteunt daarin onze accountmanagers en is de verbinder tussen sales, marketing, design en uitvoering. Daarnaast is ze in overleg met directie en de accountmanagers verantwoordelijk voor het uitwerken van een concreet voorstel voor onze opdrachtgevers. Dit met als doel om bij onze opdrachtgevers en de eindgebruikers een glimlach op het gezicht te toveren.

Denise

Marketing

Waar andere collega’s van design tot aan uitvoering ervoor zorgen dat alle projecten goed verlopen, zorgt Denise er onder andere voor dat deze projecten, en daarmee Watergames & More, naar de buitenwereld zichtbaar zijn. Ze is verantwoordelijk voor al onze marketing activiteiten en bewaker van de huisstijl. Voordat ze bij Watergames & More kwam werken, heeft ze jarenlang ervaring opgedaan in de marketingwereld van retail.

Hielke

Servicemanager

Als een project is opgeleverd zorgt Hielke voor goede service en nazorg. Van waterglijbanen tot spray parks, hij zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld wordt voor de opdrachtgevers. Dit doet hij met passie en vol overgave. Graag denkt hij mee en gaat oplossingsgericht te werk. Op kantoor moeten we hem vaak missen; met zijn afwisselende baan is hij vaak op pad. Hierdoor komt hij op de vele mooie locaties en leert hij veel verschillende mensen kennen waarmee wordt samengewerkt. Dit is toch wel het beste van deze functie!

Stijn

Designer

Stijn studeerde af aan de TU Delft in Industrial Design Engineering. Hij is samen met de andere designers binnen ons team verantwoordelijk voor het complete design van projecten. Hij tekent wensen van opdrachtgevers uit en zorgt dat de werk- en staalconstructietekeningen productieklaar zijn. Zijn fascinatie voor sport en spel neemt hij mee in het ontwerpen van de mooiste waterattracties. Hij denkt graag met u mee om een zo mooi mogelijk product neer te zetten, waar mensen blij van worden; zowel u als de eindgebruikers!

Stephan

Servicemonteur

Als servicemonteur houdt Stephan zich bezig met de montage van onze Spray Parks, voorbereiding van de montage van waterglijbanen en ondersteunt hij onze servicemanager Hielke bij het opvolgen van onderhoudscontracten en garantiekwesties. Stephan heeft jarenlange ervaring in techniek en heeft daarin verschillende functies bekleed van meewerkend voorman tot CAD tekenaar. Met zijn opgedane uitgebreide technische kennis is hij in staat om onze opdrachtgevers van de beste service te voorzien.

Paweł

Designer

Paweł was al bekend met het ontwerpen van glijbanen voor hij bij W&M kwam. In het verleden heeft hij diverse ontwerpen gemaakt waardoor de markt niet nieuw voor hem is. Hij brengt daardoor veel ervaring en kennis met zich mee. Daarnaast halen we met Pawel de mogelijkheid in huis om zelf statische berekeningen te maken. Hij is namelijk gespecialiseerd in het maken van statische berekeningen en detailontwerpen van staalconstructies.

Michael

Operationeel Technisch Specialist

Michael verzorgt alles rondom service, onderhoud & reparaties. Hij is een oplossingsgerichte, creatieve, all-round servicemonteur. Hij verzorgt de technische ondersteuning & uitvoering (op locatie & vanaf kantoor), een stuk werkvoorbereiding & inkoop en hij denkt mee in de onderhoudsplanning. Michael houdt vooral van de afwisseling: hij vindt het leuk om mooie dingen te maken en te regelen, en geniet ook van het testen van onze producten! Met zijn technische kennis & ervaring is hij een grote meerwaarde voor Watergames & More.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact