Familiebedrijf Watergames & More

Wij zijn Watergames & More, gespecialiseerd in spelen op, rond, met en in water. We realiseren waterattracties zoals Spray Parks, waterglijbanen ‘& more’ en totaalbelevingen van waterspel, waarin we allerlei soorten (gethematiseerde) waterattracties combineren. Aandacht en service staan daarbij hoog in het vaandel bij ons. Indien gewenst ontzorgen wij bij alle stappen van het proces, van ontwerp tot realisatie en onderhoud.

Ons familiebedrijf werd in 2008 opgericht door Paul van den Berg, met als doel om zoveel mogelijk mensen op een zorgeloze, veilige en speelse manier te laten genieten van water. Op basis van zijn ervaring in het onderwijs en de speelbranche, ontwikkelde hij waterspelconcepten op basis van pedagogische, fysieke en sociale aspecten.

Toen de opdrachten snel groter werden in aantal en omvang, raakten zijn zoons, Odmar en Karsten van den Berg, meer en meer betrokken bij het bedrijf. Inmiddels hebben we een team opgebouwd van experts met kennis en kunde in uiteenlopende vakgebieden. Maak hieronder kennis met ons team en met onze vaste partners

En we groeien nog steeds! Wil je ons team versterken, reageer dan op één van onze vacatures.

Paul

Oprichter & mede-eigenaar, Commercieel Directeur & Accountmanager Duitsland

Paul realiseert o.a. Spray Parks in binnen- en buitenland, voor allerlei soorten opdrachtgevers zoals recreatielocaties en gemeenten. Verkopen & adviseren vindt hij het leukste wat er is! Paul is goed in het enthousiasmeren van mensen voor het product. Met de grote diversiteit tussen opdrachtgevers, vraagt ieder ontwerp voor een advies op maat. Samen met de opdrachtgever kijkt hij hoe de mogelijkheden en wensen in een uitvoerbaar en uniek ontwerp kunnen worden geïmplementeerd.

Odmar

Algemeen Directeur & mede-eigenaar

Odmar houdt zich bezig met onze bedrijfsstrategie & -ontwikkeling, verdiept zich in markt- ontwikkelingen en hij is (eind)verantwoordelijk voor het aansturen van onze designers & projectcoördinatoren. Odmar is een verbinder, zowel in het relatiebeheer met onze partners als tussen onze diverse afdelingen (sales & marketing enerzijds, design & realisatie anderzijds). Naast zijn werkzaamheden is Odmar ook ervaringsdeskundige: Hij wil elke waterglijbaan die wij bouwen minimaal één keer geprobeerd hebben!

Karsten

Financieel Directeur & mede-eigenaar

Karstens expertise ligt achter de schermen. Hij verzorgt alle financiële, contractuele en overige administratieve werkzaamheden die nodig zijn om het bedrijf draaiende te houden. Door zijn oorsprong als bedrijfseconoom is hij goed in wat hij doet en vindt hij het leuk om deze secure taken op te pakken. Karsten studeerde economie (met deelvakken accountancy) aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Karsten vindt het belangrijk dat ook de taken die doorgaans minder zichtbaar zijn in het realisatieproces van onze waterattracties accuraat worden opgepakt.

Marc

Senior Key Account Manager Nederland en België

Heeft u de wens om de attractiewaarde van uw locatie in Nederland/België te verhogen met bv. een Spray Park of nieuwe/vervangende waterglijbaan? Dan is Marc uw eerste aanspreekpunt. Met Marc is het leuk zaken doen! Hij denkt graag met u mee en schakelt snel. Hij vindt het belangrijk om goede klantrelaties op te bouwen & visies werkelijkheid te laten worden. Marc vertaalt behoeften van opdrachtgevers in uitvoerbare ontwerpen en zorgt dat deze matchen met onze producten en services. Neem contact met hem op om de mogelijkheden te bespreken!

Remco

Senior Key Account Manager Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland

Remco is binnen ons team verantwoordelijk voor de klanten en opdrachtgevers in de Duitstalige landen. Remco schakelt snel en stelt het belang van de klant en opdrachtgevers altijd voorop. Door zijn gedrevenheid, enthousiasme en eerlijkheid is Remco een professionele partner voor klanten en opdrachtgevers. Remco werkt graag samen om de opdrachten van klanten en opdrachtgevers perfect uit te voeren. Wilt u een mooi nieuw project samen met Watergames & More in Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk of Zwitserland realiseren neem dan zeker contact met hem op!

Ilona

Sales & Marketing

Ilona houdt zich binnen ons team bezig met de sales & marketing. Met haar enthousiasme is ze graag in contact met anderen om meer te vertellen over alle mogelijkheden van waterspel. Ze ondersteunt daarin onze accountmanagers en zorgt ervoor dat we goed zichtbaar zijn in de markt. Het schrijven van een goede projectreferentie kan daarin niet ontbreken. Naast haar werkzaamheden bij ons studeert ze Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen. Het voordeel hiervan is dat ze de kennis die ze opdoet tijdens haar studie gelijk bij ons in praktijk kan brengen.

Kirsten

Manager Design & Development

Kirsten studeerde af aan de Technische Universiteit Delft in Industrial Design Engineering en Design for Interaction. Ze ontwierp in haar carrière o.a. speeltoestellen en schoolmeubilair en is  in ons team hoofdverantwoordelijk voor engineering van waterglijbanen en staalconstructies, van concept tot eindproduct. Kirsten ontwerpt graag met zowel alle wensen van de klant, als het plezier van de eindgebruikers in gedachten. Daarbij houdt ze rekening met de juiste balans tussen spanning, veiligheid, uitstraling & functionele mogelijkheden.

Chieneke

Designer

Chieneke is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Industrieel Product Ontwerpen. Als creatieveling & waterpoloër bleek het ontwerpen van waterattracties de perfecte baan voor haar. Ze is samen met Kirsten en Laura verantwoordelijk voor het complete design van projecten. Ze tekent wensen van opdrachtgevers uit en zorgt dat de werk- en staalconstructietekeningen productieklaar zijn. Ze denkt graag met u mee om een zo mooi mogelijk product neer te zetten, waar mensen blij van worden; zowel u als de eindgebruikers!

Laura

Designer

Laura studeerde af aan de TU Delft in Industrial Design Engineering.  Ze ontwerpt graag producten waarmee ze mensen blij maakt. Ze kon dan ook niet wachten om na haar afstuderen waterattracties te gaan ontwerpen. Haar oog voor detail en kwaliteit zorgen voor mooie en realiseerbare ontwerpen. Samen met Kirsten en Chieneke is ze verantwoordelijk voor het complete design van projecten. Ze tekent wensen van opdrachtgevers uit en zorgt dat de werk- en staalconstructietekeningen productieklaar zijn.

Hilario

Designer

Hilario studeerde af aan de Hoge School in Den Haag als industrieel product ontwerper. Na zijn studie werkte hij als freelancer in de creatieve ontwerp wereld. Hierin vertaalde hij met veel plezier gedachtes en eigen ideeën van en voor klanten naar unieke vormen en oplossingen. Samen met sales en de andere designers is hij verantwoordelijk voor de juiste uitstraling van het design van projecten. Hij maakt visies van opdrachtgevers tastbaar, maar houdt daarbij altijd oog voor de maakbaarheid.

Joeri

Manager uitvoering

Joeri heeft een ruime ervaring in het aansturen van (complexe) projecten. Hij is samen met Stacy binnen ons team verantwoordelijk voor de projectbegeleiding van A tot Z. Hij zorgt bij de projecten die hij aanstuurt voor een soepel lopend bouwproces en een turn-key oplevering voor de opdrachtgever. Hij stuurt (externe) montageploegen en werkvoorbereiders aan en heeft daarbij oog voor detail en een hoog kwaliteitsniveau.

Stacy

Projectmanager

Stacy is samen met Kevin binnen ons team verantwoordelijk voor de projectbegeleiding van A tot Z. Hij zorgt bij de projecten die hij aanstuurt voor een soepel lopend bouwproces en een turn-key oplevering voor de opdrachtgever. Hij stuurt (externe) montageploegen en werkvoorbereiders aan en heeft daarbij oog voor detail en een hoog kwaliteitsniveau. Stacy spreekt bovendien Duits, wat een groot voordeel is voor Watergames & More, omdat we veel Duitse opdrachtgevers hebben. Tot slot test Stacy altijd graag de opgeleverde attracties!

Kevin

Projectmanager

Kevin heeft veel ervaring in het uitvoeren van civiele bouwprojecten zoals de Spoorzone Delft en de Rijnlandroute. Hij is samen met Stacy binnen ons team verantwoordelijk voor de projectbegeleiding van onze waterattracties van A tot Z. Hij zorgt bij de projecten die hij aanstuurt voor een soepel lopend bouwproces en een turn-key oplevering voor de opdrachtgever. Hij stuurt (externe) montageploegen en werkvoorbereiders aan en heeft daarbij oog voor detail en een hoog kwaliteitsniveau. Daarnaast is hij als waterglijbaanliefhebber regelmatig te vinden in een aquapark.

Michael

Operationeel Technisch Specialist

Michael verzorgt alles rondom service, onderhoud & reparaties. Hij is een oplossingsgerichte, creatieve, all-round servicemonteur. Hij verzorgt de technische ondersteuning & uitvoering (op locatie & vanaf kantoor), een stuk werkvoorbereiding & inkoop en hij denkt mee in de onderhoudsplanning. Michael houdt vooral van de afwisseling: hij vindt het leuk om mooie dingen te maken en te regelen, en geniet ook van het testen van onze producten! Met zijn technische kennis & ervaring is hij een grote meerwaarde voor Watergames & More.

Hielke

Werkvoorbereider

Hielke zorgt voor een goed verloop van allerlei projecten. Van waterglijbanen tot spray parks, hij zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld wordt voor de opdrachtgevers. Dit doet hij met passie en vol overgave. Graag denkt hij mee en gaat oplossingsgericht te werk. Op kantoor moeten we hem vaak missen; met zijn afwisselende baan is hij vaak op pad. Hierdoor komt hij op de vele mooie locaties en leert hij veel verschillende mensen kennen waarmee wordt samengewerkt. Dit is toch wel het beste van deze functie!

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.


    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube