Familiebedrijf Watergames & More

Wij zijn Watergames & More, gespecialiseerd in spelen op, rond, met en in water. We realiseren waterattracties zoals Spray Parks, waterglijbanen ‘& more’ en totaalbelevingen van waterspel, waarin we allerlei soorten (gethematiseerde) waterattracties combineren. Aandacht en service staan daarbij hoog in het vaandel bij ons. Indien gewenst ontzorgen wij bij alle stappen van het proces, van ontwerp tot realisatie en onderhoud.

Ons familiebedrijf werd in 2008 opgericht door Paul van den Berg, met als doel om zoveel mogelijk mensen op een zorgeloze, veilige en speelse manier te laten genieten van water. Op basis van zijn ervaring in het onderwijs en de speelbranche, ontwikkelde hij waterspelconcepten op basis van pedagogische, fysieke en sociale aspecten.

Toen de opdrachten snel groter werden in aantal en omvang, raakten zijn zoons, Odmar en Karsten van den Berg, meer en meer betrokken bij het bedrijf. Inmiddels hebben we een team opgebouwd van experts met kennis en kunde in uiteenlopende vakgebieden. Maak hieronder kennis met ons team en met onze vaste partners

En we groeien nog steeds! Wil je ons team versterken, reageer dan op één van onze vacatures.

Paul

Oprichter & mede-eigenaar, Commercieel Directeur & Accountmanager Duitsland

Paul realiseert o.a. Spray Parks in binnen- en buitenland, voor allerlei soorten opdrachtgevers zoals recreatielocaties en gemeenten. Verkopen & adviseren vindt hij het leukste wat er is! Paul is goed in het enthousiasmeren van mensen voor het product. Met de grote diversiteit tussen opdrachtgevers, vraagt ieder ontwerp voor een advies op maat. Samen met de opdrachtgever kijkt hij hoe de mogelijkheden en wensen in een uitvoerbaar en uniek ontwerp kunnen worden geïmplementeerd.

Odmar

Algemeen Directeur, mede-eigenaar & Hoofd Uitvoering

Odmar houdt zich bezig met onze bedrijfsstrategie & -ontwikkeling, verdiept zich in markt- ontwikkelingen en hij is (eind)verantwoordelijk voor het aansturen van onze designers & projectcoördinatoren. Odmar is een verbinder, zowel in het relatiebeheer met onze partners als tussen onze diverse afdelingen (sales & marketing enerzijds, design & realisatie anderzijds). Naast zijn werkzaamheden is Odmar ook ervaringsdeskundige: Hij wil elke waterglijbaan die wij bouwen minimaal één keer geprobeerd hebben!

Karsten

Financieel Directeur & mede-eigenaar

Karstens expertise ligt achter de schermen. Hij verzorgt alle financiële, contractuele en overige administratieve werkzaamheden die nodig zijn om het bedrijf draaiende te houden. Door zijn oorsprong als bedrijfseconoom is hij goed in wat hij doet en vindt hij het leuk om deze secure taken op te pakken. Karsten studeerde economie (met deelvakken accountancy) aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Karsten vindt het belangrijk dat ook de taken die doorgaans minder zichtbaar zijn in het realisatieproces van onze waterattracties accuraat worden opgepakt.

Jordy

Accountmanager Nederland & België

Heeft u de wens om uw attractiewaarde te verhogen met bijvoorbeeld een Spray Park, of wilt u een nieuwe/vervangende waterglijbaan? Dan is Jordy uw eerste aanspreekpunt. Met Jordy is het leuk zaken doen! Hij denkt graag met u mee en kan snel schakelen. Hij vindt het belangrijk om goede klantrelaties op te bouwen & visies werkelijkheid te laten worden. Jordy vertaalt de behoeften van de opdrachtgevers in uitvoerbare ontwerpen en zorgt dat deze overeenkomen met de producten en services van Watergames & More. Neem contact met hem op om de mogelijkheden te bespreken!

Dennie

Accountmanager Duitsland

Wanneer u in gesprek wilt gaan over het realiseren van een project zoals een Spray Park of een waterglijbaan, bent u in goede handen bij Dennie. Het is prettig samenwerken met Dennie! Zijn kracht is nauwkeurig en met korte lijnen werken. Voor hem zijn zaken als klantenbinding, persoonlijk advies en ontzorging enkele toepasselijke omschrijvingen. Dennie is analytisch in de behoeften van opdrachtgevers en vertaalt dit naar haalbare projecten. Hij staat u graag ter beschikking om de mogelijkheden te bespreken van het verhogen van de attractiewaarde van uw locatie.

Lidka

Sales & Marketing Manager

Lidka zorgt dat we zichtbaar zijn in de markt: online & offline, geen kans blijft onbenut om Watergames & More te promoten in de markt. Daarnaast voorziet ze onze Accountmanagers van een salesstrategie en van salesmiddelen om deze uit te dragen. Lidka studeerde Vrijetijdwetenschappen en werkte voor diverse attracties voordat ze ons team kwam versterken. Met haar ervaring in de leisure-branche begrijpen we nóg beter wat onze opdrachtgevers nodig hebben en hoe wij hierop in kunnen spelen met onze diensten en producten.

Kirsten

Hoofd Design

Kirsten studeerde af aan de Technische Universiteit Delft in Industrial Design Engineering en Design for Interaction. Ze ontwierp in haar carrière onder andere speeltoestellen en schoolmeubilair en is  binnen Watergames & More hoofdverantwoordelijk voor de conceptualisering en engineering van waterglijbanen en staalconstructies, van concept tot eindproduct. Kirsten ontwerpt graag met zowel alle wensen van de klant, als het plezier van de eindgebruikers in haar achterhoofd. Daarbij houdt ze rekening met de juiste balans tussen spanning, veiligheid, uitstraling & functionele mogelijkheden.

Chieneke

Designer

Chieneke is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Industrieel Product Ontwerpen. Als creatieveling & waterpoloër bleek het ontwerpen van waterattracties de perfecte baan voor haar. Ze is samen met Kirsten verantwoordelijk voor het complete design van projecten. Ze tekent wensen van opdrachtgevers uit en zorgt dat de werk- en staalconstructietekeningen productieklaar zijn. Ze denkt graag met u mee om een zo mooi mogelijk product neer te zetten, waar mensen blij van worden; zowel u als de eindgebruikers!

Hielke

Projectcoördinator

Hielke zorgt voor een goed verloop van allerlei projecten. Van waterglijbanen tot spray parks, hij zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld wordt voor de opdrachtgevers. Dit doet hij met passie en vol overgave. Graag denkt hij mee en gaat oplossingsgericht te werk. Op kantoor moeten we hem vaak missen; met zijn afwisselende baan is hij vaak op pad. Hierdoor komt hij op de vele mooie locaties en leert hij veel verschillende mensen kennen waarmee wordt samengewerkt. Dit is toch wel het beste van deze functie!

Michael

Servicemonteur

Michael verzorgt alles rondom service, onderhoud & reparaties. Hij is een oplossingsgerichte, creatieve, all-round servicemonteur. Hij verzorgt de technische ondersteuning & uitvoering (op locatie & vanaf kantoor), een stuk werkvoorbereiding & inkoop en hij denkt mee in de onderhoudsplanning. Michael houdt vooral van de afwisseling: hij vindt het leuk om mooie dingen te maken en te regelen, en geniet ook van het testen van onze producten! Met zijn technische kennis & ervaring is hij een grote meerwaarde voor Watergames & More.

Neem contact op
Nieuwsbrief