Onze Werkwijze

We realiseren totaal-invullingen voor waterspel, door middel van Spray Parks, waterglijbanen ‘& more’, of een combinatie van deze (gethematiseerde) waterattracties. Aandacht en service staan daarbij hoog in het vaandel bij ons, zowel wat betreft de producten, als het proces. We werken met kwalitatieve, duurzame producten. De kwaliteit bepaalt namelijk uiteindelijk de uitstraling, het gebruiksplezier en onderhoudsgemak van de watertoestellen. Indien gewenst ontzorgen wij u bij alle stappen van het proces, van ontwerp & thematisering tot realisatie & onderhoud. We kunnen onze waterattracties turn-key leveren, maar u kunt ook zelf delen van het proces verzorgen.

Van standaard elementen uit onze productlijn tot specifieke ontwerpvisies, alle ontwerpen beginnen met het inventariseren van uw wensen, eventueel in overleg met een architect en/of adviesbureau. We adviseren onze opdrachtgevers graag in het proces, bijvoorbeeld over de capaciteit, doelgroep, uitstraling en thematisering van een waterattractie. Elke locatie is anders en bovendien is het realiseren van een visie veel meer dan het maken van een plattegrond met elementen. Wij vinden het belangrijk om het nieuwe speeltoestel te integreren in de omgeving, waardoor het één geheel wordt met de locatie en eventuele andere speeltoestellen rondom. Onze experts helpen u door uit de vele elementen de juist selectie te maken en een uniek ontwerp te creëren dat aansluit bij uw eisen.

De designers van onze eigen engineerafdeling vertalen de ontwerpwensen van de opdrachtgever in een digitaal ontwerp. Hierbij houden we rekening met de juiste balans tussen spanning & veiligheid en uitstraling & functionele mogelijkheden. We werken toe naar een ontwerp dat zowel de wensen vertegenwoordigt, als een comfortabel & veilig gebruik garandeert. Met verschillende online 3D-tekenprogramma’s komen uw ideeën direct tot leven en verloopt het proces snel en soepel.

Voor sommige delen van het proces werken we samen met experts. De veiligheidsnormen voor bijvoorbeeld glijbanen zijn hoog, dus we laten ons graag door een onafhankelijke partij adviseren en controleren hierin, om een veilige attractie te kunnen realiseren. Ook delen van de productie van onze Spray Park toestellen en glijbaanonderdelen besteden wij uit aan onze vaste partners. Wij coördineren de werkzaamheden van aannemers en installateurs, houden toezicht op het werk en realiseren uw project zo efficiënt mogelijk.

Voorafgaand aan de bouw van een nieuwe waterattractie onderzoeken we de kwaliteit van de huidige funderingen. Indien deze nog stabiel en in orde zijn, gebruiken we de oude funderingen om de nieuwe waterglijbaan, het Spray Park of de fontein te monteren. Hierdoor bespaart u niet alleen geld, maar ook tijd. We zorgen dat het nieuwe product volledig bij de omgeving of de andere toestellen past, door het toepassen van thematisering. Binnen no-time is uw park, bad of plein getransformeerd en kunt u uw gasten verrassen met een nieuwe waterattractie.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact