Project

Nieuwbouw zwembad de Waalslag

Als onderdeel van de bouw van een nieuw indoor zwembad in Tiel, De Waalslag, verzorgde Watergames & More de peuterbadinrichting en realiseerde een Challenger waterglijbaan. De aanbesteding van de bouw is destijds gegund aan Wind Design & Build, waarin diverse producten van Watergames & More zijn opgenomen. De nieuwe waterglijbaan en de peuterbadinrichting verhogen de attractiewaarde van het zwembad.

Project
Het nieuwe zwembad is gebouwd op de parkeerplaats van het oude zwembad. Nu het nieuwe zwembad in gebruik is genomen, wordt het oude zwembad gesloopt. Wind Design & Build uit Drachten heeft de bouw van het zwembad op zich genomen. Het nieuwe zwembad heeft zowel een doelgroepenbad, wedstrijdbad, bubbelbad als peuterbad.

Werkzaamheden
Om de attractiewaarde van het nieuwe zwembad te verhogen heeft Watergames & More een nieuwe waterglijbaan gerealiseerd en de peuterbadinrichting verzorgd. Hiervoor hebben wij de engineering, levering, montage en het in bedrijfstellen van de glijbaaninstallatie gedaan.

Ontwerp
De groene omgeving van de Betuwe met de vele mooie witte villa’s is meegenomen in het ontwerp van het nieuwe zwembad. Zo is er voor het gebouw witte gevelbekleding gebruikt en zijn de waterglijbaan en peuterbadinrichting gerealiseerd in een groene kleur.

Challenger met daglichteffecten
De gerealiseerde waterglijbaan is een Challenger. Dit is een waterglijbaan die leuk is voor zowel de jongere als oudere doelgroep. De waterglijbaan is uitgerust met daglichteffecten, wat zorgt voor een uniek effect. Onze daglichteffecten kunnen uitgevoerd worden in elke vorm of elk symbool. Voor de waterglijbaan in het nieuwbouwzwembad is gekozen voor daglichteffecten in de vorm van een ovaal.

Kleine waterglijbaan met Funbrella
Naast de Challenger hebben wij een Discoverer en Funbrella in het peuterbad gerealiseerd. De Discoverer is een kleine waterglijbaan, geschikt voor jonge kinderen. De Funbrella is een waterspelelement met een kolom in het midden waar een paraplu van water omheen wordt gecreëerd. Onder deze paraplu kunnen kinderen zich verstoppen en de effecten van water ervaren wanneer ze tegen de kolom leunen en hun handen door het water steken.

Opening
Het nieuwe zwembad is opgeleverd aan de gemeente. Door de coronamaatregelen is het nog niet bekend wanneer er gezwommen kan worden.

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met:

GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
Zwembad De Meermin Steenbergen
GoH2O Waterglijbanen
Zwembad De Wiel Schagen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact