Project

Zwembad Aquarena

Als onderdeel van de bouw van een nieuw indoor zwembad in Emmen, realiseerde Watergames & More een Spray Park, meerdere waterglijbanen en een WaterClimbing klimmuur. De aanbesteding van de bouw is destijds gegund aan Wind Design & Build. Zij hebben ons gevraagd diverse producten uit ons leveringsprogramma te integreren in het nieuwe zwembad. Lees hieronder meer over de klimmuur die wij hebben gerealiseerd, of klik door naar informatie over het Spray Park en de waterglijbanen.

Werkzaamheden project
Voor dit project verzorgde Watergames & More het transport, de levering en de montage van de waterklimmuur. We hebben de waterklimmuur verankerd aan de zwembadrand en helemaal gebruiksklaar gemaakt; van de pakkingen, schroeven en smeermiddelen tot aan de handgrepen, deze waterattractie werd turn-key opgeleverd. Bij de oplevering hebben we een map overhandigd met alle documenten met betrekking tot het project en het onderhoud van de waterklimmuur.

Transport van de waterklimmuur

WaterClimbing
Deze waterklimmuur is speciaal ontworpen voor zwembadomgevingen. Het product voldoet volledig aan de hoge constructieve, architectonische en veiligheidseisen die in zwembaden gelden en aan de relevante DIN- en EN-normen. De materialen en de constructie zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en een eenvoudig onderhoud. Natuurlijk is er bij het gehele ontwerp van deze waterattractie rekening gehouden met de bestendigheid tegen chloorwater.

Er kan veilig geklommen worden zonder dat daar specifieke ervaring, instructeur en klimuitrusting nodig is. Eenmaal tot de gewenste hoogte geklommen, laat de bezoeker zich eenvoudig weer terug vallen in het zwembad! Lees hier meer over onze waterklimwanden.

Beleving
Bekijk hier een video-impressie van het nieuwe zwembad, inclusief reacties van bezoekers over de beleving:

Meer weten over dit project?
Neem contact op met:

& more
Zwembad de Kuil Bodegraven
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
Zwembad De Wiel Schagen
& more
& more
Zwembad monte mare Kreuzau, Duitsland

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact