Beurzen in 2019

Het beursseizoen is geopend! De komende maanden is Watergames & More te vinden op diverse beurzen in binnen- en buitenland en kunt u ons ontmoeten. Kom langs en ontdek de wereld van het mooist denkbare speelgoed; water. We trappen het seizoen af met de IAAPA Expo Europe in Parijs. Daarnaast kunt u ons vinden in Utrecht, Hardenberg en Keulen. Wilt u meer weten over de beurzen waar wij exposant zijn? Ontdek het hieronder. Wilt u daarnaast kennis maken met ons beursteam? We stellen het team graag aan u voor.

Wilt u een beurs graag bezoeken? Dan nodigen we u graag uit. Neem contact met ons op via info@watergames.com of +31 (0)79 206 5060 voor een introducé-ticket.

Dit jaar zijn we niet alleen exposant op diverse beurzen, maar gaan we zelf ook graag inspiratie opdoen en het gesprek aan op twee beurzen als bezoeker. Op 15-18 oktober bezoeken wij de Piscina & Wellness beurs in Barcelona, Spanje. Daarnaast kunt u ons op 6 en 7 november vinden op de Holiday Park & Resort Show in Birmingham, UK. Wilt u op één van deze beurzen met ons kennis maken? Dat kan! Ook als wij gewoon bezoeker zijn. Neem contact met ons op via info@watergames.com of +31 (0)79 206 5060 om een afspraak te maken.

Neem contact op
Nieuwsbrief