Nieuws

Een maatwerk speelstructuur voor zwembad monte mare Kreuzau in Duitsland

Bij zwembad monte mare Kreuzau in het Duitse Kreis Düren komt een maatwerk speelstructuur. Watergames & More gaat een volledig gethematiseerde waterattractie realiseren, compleet met een speeltoestel in de vorm van een gezonken piratenschip. Wij zijn van begin tot eind bij dit omvangrijke project betrokken.

Unieke waterspeelplaats
Het gezonken piratenschip wordt onderdeel van het zwembad. Gasten kunnen eronder door zwemmen en kinderen kunnen op verschillende manieren rondom de speelstructuur spelen. Daarnaast komen er hangbruggen, zodat bezoekers van de ene naar de andere kant kunnen komen en worden er twee glijbanen aan het piratenschip toegevoegd.

monte mare Kreuzau

Daarnaast heeft zwembad Kreuzau ervoor gekozen om het thema verder uit te breiden. Watergames & More realiseert diverse maatwerk decorobjecten, zoals een piratenkanon die water spuit en elementen die doen denken aan een strand. Door het unieke ontwerp en de grootte van de speelstructuur, springt deze er direct uit. Het is een spectaculaire aanvulling op zwembad monte mare Kreuzau en zorgt ongetwijfeld voor belangstellende badgasten!

Interactief Spray Park
Ook krijgt het zwembad een interactief Spray Park. In deze speelplaats met toestellen van Waterplay kunnen kinderen van alle leeftijden onbezorgd spelen. Door het ontbreken van stilstaand water ontstaat er geen verdrinkingsgevaar en toestellen bevatten geen scherpe randen. De toestellen in het Spray Park passen volledig bij het piratenthema, zoals Surf Stones, Poly Palms en Turtle Sprays. Bekijk voor informatie over deze en andere waterspeeltoestellen de collectie van Waterplay.

monte mare Kreuzau

Volledige ontzorging
Watergames & More is gedurende het gehele traject betrokken bij dit omvangrijke project. We begeleiden monte mare Kreuzau vanaf de brainstormsessie, naar het ontwerp en de engineering tot aan de oplevering van de complete waterattractie. We leveren het piratenschip met de glijbanen, het Spray Park en het decor turn-key op. Dit betekent dat wij alles uit handen nemen en het zwembad volledig ontzorgen. Naar verwachting wordt de speelstructuur deze zomer opgeleverd. De 3D-impressies geven een indicatie van hoe de waterspeelplaats eruit komt te zien. Daarnaast kunt u hier een video-impressie bekijken:

Wilt u ook een maatwerk speelstructuur voor uw zwembad? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u daarnaast op de hoogte blijven van ontwikkelingen bij Watergames & More? Volg ons dan op LinkedIn en Twitter, of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact