Nieuws

Werkzaamheden maatwerk speelstructuur monte mare Kreuzau in volle gang

Watergames & More is volop bezig met de realisatie van de maatwerk speelstructuur bij zwembad monte mare Kreuzau in het Duitse Kreis Düren. De werkzaamheden aan het gezonken piratenschip, de waterglijbanen en het Spray Park zijn in volle gang. We zijn van begin tot eind bij dit omvangrijke project betrokken. Naar verwachting ronden we onze werkzaamheden in november 2019 af.

De volledig gethematiseerde waterattractie creëert een unieke speelplaats voor de gasten van  het recreatiebad. Het gezonken piratenschip wordt het belangrijkste onderdeel van het ontwerp: Gasten kunnen eronder door zwemmen en kinderen kunnen op verschillende manieren in en rondom de speelstructuur met water spelen. We plaatsen twee hangbruggen, waardoor de bezoekers van de ene naar de andere kant kunnen komen. Ook worden er twee glijbanen aan het piratenschip toegevoegd.

Gethematiseerde omgeving
Het thema wordt verder uitgebreid rondom het gezonken piratenschip. Watergames & More plaatst diverse maatwerk decorobjecten, zoals een piratenkanon dat water kan spuiten en elementen die passen bij een strand. De grootte van de speelstructuur en het unieke ontwerp springen er direct uit. Het gezonken piratenschip begint inmiddels steeds meer vorm te krijgen. Het is een spectaculaire aanvulling voor zwembad monte mare Kreuzau en zorgt ongetwijfeld voor een verhoogde attractiewaarde.

Het zwembad krijgt ook een Spray Park, passend bij het piratenthema door de toevoeging van elementen als Surf Stones, Poly Palms en Turtle Sprays. De interactieve waterspeelplaats met toestellen van Waterplay Solutions Corp. is een veilige speelomgeving. Door het ontbreken van stilstaand water, kunnen kinderen onbezorgd spelen; er ontstaat namelijk geen verdrinkingsgevaar. Meer over Spray Parks kunt u hier lezen.

Betrokken van begin tot eind
Watergames & More is gedurende het hele project betrokken. We hebben zwembad monte mare Kreuzau vanaf de brainstormsessie en het eerste ontwerp ontzorgd. Dit blijven we tijdens de ontwikkeling van de attractie doen, tot en met de oplevering. Hierbij verwachten we onze werkzaamheden in november af te ronden. We leveren uiteindelijk het piratenschip met de glijbanen, het Spray Park en decor turn-key op. Lees hier meer over de voordelen van een turn-key oplevering. De 3D-impressievideo laat zien hoe de waterattractie bij zwembad monte mare Kreuzau uiteindelijk eruit komt te zien:

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een maatwerk waterattractie voor uw zwembad? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Blijf daarnaast op de hoogte van onze ontwikkelingen door Watergames & More te volgen op LinkedIn of door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Neem contact op
Nieuwsbrief