Producten

Service & onderhoud

Watergames & More hecht waarde aan een kwalitatief en duurzaam product. Om dit in stand te houden, spelen service en onderhoud daar een belangrijke rol in. Wij begrijpen dat iedere waterattractie uniek is en een specifieke benadering vereist. Met een door ons zorgvuldig opgesteld service en onderhoudsplan kunt u het maximale uit uw waterattractie halen en ervoor zorgen dat deze veilig blijft voor de gebruiker.

Regelmatig onderhoud aan uw waterattractie is dus van cruciaal belang. Verwaarlozing ervan kan leiden tot aanzienlijke schade en hoge kosten aan de waterattractie. Daarom bieden we voor iedere type waterattractie een onderhoudspakket aan.

Bij de oplevering van uw waterattractie ontvangt u instructies voor het onderhoud. Hierin staan aanwijzingen voor de maandelijkse inspecties en tips voor het in stand houden van uw waterattractie. De juiste behandeling bepaalt het onderhoudsgemak voor u en het gebruiksplezier voor uw bezoekers. Daarnaast is het belangrijk om enkele keren per jaar uw waterattractie uitgebreid te onderhouden.

Wij kunnen dit volledig voor u verzorgen. Onze services omvatten preventief en correctief onderhoud op uw attractie, zoals het onderhoud op de waterbehandelingsinstallatie. Onze ervaren servicemonteur inspecteert uw waterattractie grondig en geeft een deskundig advies op bassi van zijn diepgaande kennis en ervaring. Hij houdt rekening met factoren zoals de levensduur, veiligheidsnormen en technische staat. Op basis van zijn expertise adviseert hij op welke punten onderhoud moet worden uitgevoerd. Ook technische ondersteuning op locatie of op afstand behoren tot de service.

Naast onze pakketten kunt u bij ons ook terecht voor separaat service en onderhoud. Wilt u hier meer informatie over, bel ons op +31 (0)79 206 5060 of vul ons contactformulier in.

Indien gewenst kunnen wij tevens uw waterattractie, zoals een waterglijbanen, spray park, waterspeelstructuur, etc., jaarlijks volledig reinigen en behandelen. Denk hierbij aan het verwijderen van kalkaanslag.

Bij Watergames & More bent u zeker van de beste kwaliteit in zowel onze service als producten. Wij werken met hoogwaardig producten, zoals glasvezelversterkt polyester en staal. We staan voor u klaar met onderhoudsrichtlijnen en snelle assistentie voor het geval er iets mis gaat. Onze betrouwbare ondersteuning en kwaliteitsproducten zorgen ervoor dat wij er trots op zijn dat onze klanten kunnen beschikken over producten die (nagenoeg) zonder onderbrekingen functioneren.

+31 (0)79 206 5060

Hieronder vindt u diverse documenten, catalogi en brochures met informatie over onze producten. Zoekt u specifieke informatie die u niet in de downloads kunt terugvinden? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

Watergames & More Brochure

Download nu

Spray park brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact