Project

Vakantiepark RCN de Roggeberg

RCN Vakantiepark de Roggeberg is een veelzijdig vakantiepark naast het Drents-Friese Wold. Het vakantiepark heeft veel verschillende faciliteiten en sinds de zomer van 2020 een nieuw waterspeelparadijs. Met de interactieve waterspeelplaats biedt de Roggeberg de gasten van het park extra verfrissing. De thematisering geeft de waterspeelplaats een unieke uitstraling.

Thematisering en toestellen
Onze designers hebben een uniek ontwerp gemaakt dat past als bij de omgeving van het vakantiepark. De Roggeberg ligt aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Dit is een van de mooiste natuurgebieden van Nederland en bestaat onder andere uit bos en stuifzanden. In het Spray Park zijn zowel het bos, als de stuifzanden verwerkt. Het bos is terug te zien in de Waterleafs (sproeiende bladeren), die geplaatst zijn naast het peuterbad en in de verschillende boomstammen die gerealiseerd zijn in de waterspeelplaats. Deze handgemaakte boomstammen komen terug in de zitbanken, waterglijbaan en watertafel. Daarnaast is de vloer afgewerkt in een zandkleur om de stuifzanden in het Spray Park terug te laten komen. De rotsen en rots-waterval zorgen voor een extra natuurlijke uitstraling van de waterspeelplaats.

Alle kleuren die gebruikt zijn in het Spray Park zijn natuurlijk, én passen bij de huisstijl van RCN Vakantiepark de Roggeberg. De kleuren van het logo van RCN de Roggeberg (geel, groen, oranje en blauw) zijn ook gebruikt voor de toestellen. Zo is de Spinny Squirt (360 graden sproeiende bol) gerealiseerd in de kleur oranje, de Spiral Tunnel (tunnel met verschillende sproeiers) in het groen en Sneaky Soaker (kantelemmertjes) in het geel.

Werkzaamheden
Om de Roggeberg volledig te ontzorgen tijdens dit project heeft Watergames & More zowel de bouwkundige werkzaamheden als de installatietechnische werkzaamheden verricht. Hierbij hebben wij de drie voormalige peuterbaden van de Roggeberg integraal gerenoveerd tot de een nieuwe waterspeelplaats. Twee van deze peuterbaden hebben wij volledig opgeknapt en voorzien van een nieuwe top-coating. De peuterbaden zijn afgewerkt in de kleur beige om een extra natuurlijk effect te creëren. Het andere peuterbad is vervangen door een Spray Park. Naast het ontwerp, de levering en montage van het Spray Park, hebben we ook alle gethematiseerde decoratie in de waterspeelplaats gerealiseerd. Hierin zijn de verschillende boomstammen en rotsen die terugkomen in de thematisering van de waterspeelplaats handgemaakt.

Maatwerk
Geen enkele locatie is hetzelfde en maatwerk is dan ook bijna altijd wenselijk. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om uw waterspeelplaats te thematiseren. Daarvoor kijken we graag samen met u naar de gewenste uitstraling en doelgroep(en) die u wilt aanspreken.

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met:

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact