Project

Familiepark Plaswijckpark

In de zomer van 2020 heeft Watergames & More in de Havenspeeltuin van Familiepark Plaswijckpark een Spray Park gerealiseerd. Het Spray Park is onderdeel van een totaal nieuw vernieuwingsplan. Op het nieuwe waterspeelterrein met bijbehorend terras zijn ruim 40 nieuwe waterattracties gerealiseerd.

Werkzaamheden project
De omvang van de opdracht bestond uit enkele onderdelen: het plaatsen van twee waterglijbaantjes in het peuterbad, het renoveren en conserveren van het betonnen zwembad en de waterspeelstructuur, en de realisatie van het Spray Park.

Voordat Watergames & More kon starten met de bouw van het Spray Park bij Familiepark Plaswijckpark zijn er eerst sloopwerkzaamheden in gang gezet om de locatie klaar te maken voor de nieuwe waterattracties. Daarnaast hebben we de funderingen gesteld op de juiste hoogte, waarna de betonnen vloer gestort kon worden. De betonnen vloer is gebezemd afgewerkt. Andere onderdelen die geplaatst en geleverd zijn door ons zijn een betonnen buffer- en techniekkelder, de leidingen en drains (afvoer), een attractiepomp, waterpomp, schakelkast en natuurlijk de speeltoestellen.

Projectinformatie
Het Spray Park heeft een oppervlakte van 300 m². Er zijn verschillende soorten speeltoestellen geplaatst op het Spray Park, waaronder drie Water Weavers van onze partner Waterplay Solutions Corp.. De Water Weavers zijn eind 2019 aan ons assortiment toegevoegd. De Water Weaver is een uniek product dat zo ontworpen is dat het de hersenen van kinderen prikkelt en kinderen stimuleert te bewegen door middel van interactiviteit en speelse watereffecten. Het voordeel van de Water Weavers is dat de toestellen geschikt zijn voor alle leeftijden, vaardigheden en speelstijlen.

De video hieronder geeft een impressie van de Water Weaver toestellen:

Investeren in een Spray Park dat past bij de identiteit van het park
Familiepark Plaswijckpark heeft geïnvesteerd in het Spray Park om meer kinderen langer te laten spelen, meer capaciteit te creëren en zich te onderscheiden van de concurrentie. Hierbij is het belangrijk dat het Spray Park past bij de identiteit van het park.  Het Spray Park wat Watergames & More heeft opgeleverd is een mooie aanvulling op het pallet dat het park al bood en op de vijf pijlers van het park. Familiepark Plaswijckpark heeft vijf pijlers, waarmee het park zich identificeert. Dit zijn: Samen, Echt, Vrolijk, Actief en Ruimte.

De verschillende elementen in het Spray Park dagen de kinderen uit om samen te spelen. Dit kun je goed terugzien bij de Splash Blasters. Dit zijn waterkanonnen waarmee kinderen elkaar nat kunnen spuiten. Met deze toestellen komen kinderen makkelijk in contact met elkaar en zullen ze snel samen spelen. Naast dat Familiepark Plaswijckpark zelf de verschillende toestellen kon kiezen, kon het park ook de kleuren zelf uitkiezen. Het park heeft onder andere gekozen voor de kleuren geel, groen en oranje. Dit zijn felle kleuren waar je ook echt vrolijk van wordt en waar het plezier er letterlijk vanaf spat. Het Spray Park is ruim opgezet en heeft veel verschillende toestellen, waardoor kinderen echt op avontuur zullen gaan en actief bezig zullen zijn met water.

Splash Blaster

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met:

Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Eis Greissler Krumbach, Oostenrijk
Spray Parks
Spray Parks
Wellnesscentrum Les Thermes Strassen en Bertrange
Spray Parks
Indoor Spielplatz Springolino Herford, Duitsland
Spray Parks
Spray Parks

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact