Nieuws

5 Spectaculaire Spray Park thema’s

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: architecten, adviesbureaus, zwembaden, recreatieondernemers en gemeenten

Waterspel brengt gasten van uw locatie samen. Op een leuke waterspeelplek is ruimte voor samenwerking, lichaamsbeweging, onderzoekend spelen, fantasie en uitdagende speelmogelijkheden, waarbij de ontwikkeling van het kind wordt gestimuleerd, ongeacht de leeftijd. Voor onze Spray Park elementen werken we samen met onze partner Waterplay Solutions Corp.. Onlangs heeft onze partner Waterplay Solutions Corp. een nieuwe catalogus uitgebracht met verschillende thema’s om een waanzinnig Spray Park te creëren. Doe inspiratie op met onderstaande thema’s.

1. Grasslands
De Grasslands Collection brengt de natuur tot leven in een Spray Park. De collectie bestaat uit watergevende grassprieten, wilde bloemen, gladde stenen en vriendelijke dieren. Dit natuurlijke thema creëert een aantrekkelijke openbare ruimte waar mensen samen kunnen komen, kunnen ontspannen en kunnen spelen. De Grasslands Collection brengt de schoonheid en wonderen van de natuur naar de waterspeelplaats.

Op de foto: Berkenhof Tropical Zoo (klik hier voor meer info over dit project)

2. Cirque
De Cirque Collection bestaat uit speelse en kleurrijke elementen die kinderen laten genieten van een  spectaculaire watershow.

Bron: Waterplay Solutions Corp.

3. Revolutions
De Revolutions Collection is ontworpen op basis van een as, een ronde balk waaromheen iets draait. Deze inspirerende groep producten heeft kleuren met vloeiende lijnen, 360°-omwentelingen, spiralen, bollen en combineert speelplezier met een modern ontwerp. Omdat de collectie strakke vormen heeft, past de collectie erg goed in de openbare ruimte.

Bron: Waterplay Solutions Corp.

4. Nautical
De Nautical Collection is uitgevoerd in het zee-thema en bestaat uit elementen zoals zeilen, een stuurwiel en boten. In dit Spray Park thema gaan kinderen op ontdekkingsreis. Zo kunnen ze een watergevecht aangaan met de dichtstbijzijnde piraat of vrienden maken met de swingende octopus.

Bron: Waterplay Solutions Corp.

5. Kaleidoscope
De Kaleidoscope Collection wordt gekenmerkt door vormen in felle kleuren die de fantasie van kinderen prikkelen. De Kaleidoscope Collection neemt kinderen mee op een actief een speels avontuur in een levensechts sprookjesland vol spannende ontdekkingen.

Op de foto: Familiepark Plaswijckpark (klik hier voor meer info over het project)

Meer informatie en advies op maat
Wilt u meer weten over onze Spray Parks? Lees hier meer of neem gerust contact met ons op. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact