Project

Vakantiepark De Boomgaard

Camping De Boomgaard is een gezellige familiecamping aan de Zeeuwse kust in Westkapelle. Het vakantiepark biedt ruime kampeerplaatsen voor tent, caravan en camper en daarnaast verhuren ze ook stacaravans en verschillende soorten chalets. Dit jaar worden oude bestaande voorzieningen gerenoveerd en komen er bovendien diverse nieuwe attracties bij, waaronder een unieke waterspeeltuin. Vanaf de zomer van 2016 is er in het Zeeuwse Westkapelle druk gewerkt aan de unieke waterattractie. De attractie combineert drie waterglijbanen met een Spray Park. De thematisering geeft het park een unieke uitstraling. Begin 2017 starten de technische werkzaamheden. Het waterpark zal vóór het begin van het komende seizoen gereed zijn.

Drie waterglijbanen voor ongeremd plezier
De drie glijbanen richten zich elk op een andere leeftijdsgroep. De Waverijder is een brede en lage glijbaan, die uitkomt in het Spray Park. Deze is geschikt voor de kleine bezoekers. De tweede glijbaan, de Challenger, is een snelle buisglijbaan die geschikt is voor kinderen van acht tot en met twaalf jaar. De laatste glijbaan is spectaculair voor oudere kinderen. De glijbaan mondt namelijk uit in een trechter, de Jiggler. Het Spray Park brengt alle elementen samen en is perfect voor kleine kids om veilig in te spelen. In het Spray Park staan diverse fonteinen, sproeitoestellen en andere speelobjecten. Zo heeft de totale waterattractie elke leeftijdsgroep wat te bieden.

Unieke thematisering
De thematisering die is toegepast heeft een warm en speels karakter. Er is gebruikgemaakt van zachte kleuren en organische vormen. De stalen constructiebuizen worden bewerkt met unieke houttexturen. Hierdoor krijgt de attractie een natuurlijke uitstraling. Het Zeeuwse landschap komt daarnaast terug in de toren, waarin alle glijbanen starten. De toren is namelijk geïnspireerd op de bekende Zeeuwse schuren. Tijdens de klus werken we samen met Centrum gebouw K3H architecten, de waterzijdig installateur Van Dorp Zwembaden en hoofdaannemer Bouwbedrijf Meliskerke. Gedurende het hele project zijn wij aanspreekpunt en leiden we alles in goede banen. Op die manier ontzorgen we de klant volledig en leveren we een sleutelklare totaaloplossing.

‘Aan het begin van de zomer hebben we samen met architecten een schets gemaakt van het eindresultaat. Het is mooi om te zien hoe dit ontwerp uiteindelijk tot leven komt.’

Odmar van den Berg, Algemeen directeur van Watergames & More

Spray Parks
Vakantiepark Exelshof Hechtel-Eksel
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact