Project

Indoor Spielplatz Springolino

In het voorjaar van 2020 heeft Watergames & More voor Indoor Spielplatz Springolino een outdoor Spray Park gerealiseerd. Met het Spray Park biedt binnenspeeltuin Springolino haar bezoekers buiten extra verkoeling tijdens warme dagen.

Meer bezoekers op hete dagen
Springolino is een avontuurlijke speeltuin voor groot en klein. Het speelparadijs richtte zich tot nu toe vooral op binnenspelen met verschillende attracties zoals trampolines, formule 1 parcours en een draaimolen. Nu de zomers steeds heter worden, is er een ontwikkeling in de markt te zien dat steeds meer bezoekers op zoek gaan naar verkoeling en zien indoor speelplaatsen het aantal bezoekers op hete dagen teruglopen. Door middel van waterattracties kan worden ingespeeld op deze klimaatontwikkelingen.

Ook Spielplatz Springolino heeft gekozen voor het realiseren van een outdoor Spray Park (waterspeelplaats) om op deze ontwikkelingen in te spelen. Op deze manier biedt Springolino haar bezoekers extra verkoeling en hoopt Springolino ook op de warme dagen meer bezoekers te trekken door het nieuwe Spray Park.

Werkzaamheden
Watergames & More heeft voor Spielplatz Springolino zowel de bouwkundige als installatietechnische werkzaamheden verricht die kwamen kijken bij het realiseren van het outdoor Spray Park. Hiermee heeft Watergames & More de opdrachtgever Springolino volledig ontzorgd en het Spray Park turn-key opgeleverd. Een turn-key oplevering houdt in dat Watergames & More het project volledig uit handen neemt van de opdrachtgever en de waterattractie gebruiksklaar oplevert. De grote voordelen van een turn-key oplevering voor Springolino waren dat Springolino gedurende het gehele traject één aanspreekpunt had en dat Springolino zich niet bezig hoefde te houden met de coördinatie tijdens het project.

Toestellen
Samen met onze partner Waterplay Solutions Corp. bieden wij onze opdrachtgevers de keuze uit verschillende thema’s bij het realiseren van een Spray Park. Een van deze thema’s is de Nature Collection, waarvoor Springolino heeft gekozen. De Nature Collection kenmerkt zich door natuurlijke elementen zoals sproeiende bloemen, bladeren en stenen. Het Spray Park heeft verschillende interactieve elementen, zoals de Splash Blasters en een Puddle. De Splash Blasters zijn waterkannonnen, waarmee kinderen elkaar nat kunnen spuiten. De Puddle is een element waar kinderen op kunnen springen. Hoe harder de kinderen springen, hoe hoger de waterstralen van de Puddle spuiten.

Puddle

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met:

Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Eis Greissler Krumbach, Oostenrijk
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Wellnesscentrum Les Thermes Strassen en Bertrange
Spray Parks
Spray Parks

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact