Project

Wellnesscentrum Les Thermes

Welnesscentrum Les Thermes in Luxemburg heeft een nieuw Spray Park. Het Spray Park is gerealiseerd in het thema ‘de ruimte’. Met een oppervlakte van 74m² en 21 waterspeelelementen geeft het Spray Park speelplezier aan een brede doelgroep kinderen van jong tot ouder.

Buitenaards Spray Park
In overleg met de opdrachtgever is er gekozen om het Spray Park het thema ‘de ruimte’ te geven. Deze  unieke thematisering hebben we gerealiseerd zonder al te veel bijkomende kosten door slimme keuzes te maken. Dit kan doordat we de watertoestellen uit het bestaande assortiment relatief eenvoudig grafisch aan kunnen passen. Het Spray Park bevat onder andere een Octopus (getransformeerd tot groen ruimtewezen), twee Solis Balls (door custom painting twee planeten van het Spray Park) en een O-riginal ring die de dampkring voorstelt. Daarnaast zijn er meerdere watergevende stenen geplaatst als ruimtestenen / astroïden. Ook de vloer is in bijpassende kleuren en patronen bij het thema uitgevoerd. De sterren op de grond bevatten een speelse sproeier.

Werkzaamheden
Ten behoeve van de realisatie van het Spray Park heeft Watergames & More advies gegeven voor de bouwkundige werkzaamheden. Voor een optimaal resultaat hebben we wel geassisteerd bij de funderingen stellen. We hebben gebruik gemaakt van de reeds bestaande waterbehandelingsinstallatie en de techniek- en bufferkelder, het leidingwerk en attractiepomp hierop aangesloten. Als laatste zijn de waterspeelelementen gemonteerd. Het Spray Park is direct gebruiksklaar opgeleverd.

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met:

Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Eis Greissler Krumbach, Oostenrijk
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Indoor Spielplatz Springolino Herford, Duitsland
Spray Parks
Spray Parks

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact