Nieuws

Spray Park in de Havenspeeltuin van Plaswijckpark

Leestijd: 1 minuut

Watergames & More realiseert in Plaswijckpark een nieuw Spray Park, als onderdeel van een totaal vernieuwingsplan. Plaswijckpark is een recreatiepark dat is gelegen aan de Bergse Achterplas tussen de stadsdelen Schiebroek en Hillegersberg aan de noordrand van Rotterdam. Het park is eigendom van de Stichting Plaswijckpark. Het nieuwe waterspeelterrein, met bijbehorend terras, wordt door de verbouwing ruim twee keer zo groot en bevat straks ruim 40 nieuwe waterattracties.

Verbouwingstraject
In 2018 werd er geconstateerd dat de Havenspeeltuin van Plaswijckpark aan vernieuwing toe was. Om de wensen van de gasten te inventariseren, zette de stichting een enquête uit onder de bezoekers en is er overleg gepleegd met de Kinderraad van Plaswijckpark. Kinderen mochten bepalen welke waterspeeltoestellen zij het leukst vonden. Op basis hiervan is er een ontwerp gemaakt voor de vernieuwde waterspeeltuin. De verbouwing bestaat o.a. uit het vervangen van de bestrating, het opnieuw coaten van het zwembad, het bijbouwen van ruim 500m2 terras en het toevoegen van Spray Park elementen.

Spray Park
Watergames & More realiseert de nieuwe waterattracties in de Havenspeeltuin. De totale oppervlakte van het Spray Park bedraagt zo’n 300 m². In het Spray Park komen onder andere Splash Blaster (waterkanonnen), Funbrella’s (waterparaplu’s), Surf Stones (waterspuitende stenen), de onlangs aan ons assortiment toegevoegde Water Weavers, Spray Tunnels, enkele grondspuiters en twee waterglijbaantjes. Er is aan alle leeftijden en speelmotieven gedacht.

Werkzaamheden Watergames & More
Het Spray Park wordt turn-key opgeleverd, inclusief sturingstechniek en installatietechnische werkzaamheden. Daarnaast verzorgt Watergames & More de renovatie van het zwembad, de filterinstallatie, de betonwerken en het hekwerk. Onze projectmanager verzorgt tevens de coördinatie van het gehele project, voor een zorgeloze oplevering. Naar verwachting worden de werkzaamheden in april 2020 afgerond.

Meer informatie?
Meer weten over dit project of over de mogelijkheden om op uw eigen locatie een Spray Park te realiseren? Neem contact met ons op.
Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact