Project

Safari Resort Beekse Bergen

In het overdekte Maji Springs van het Safari Resort Beekse Bergen heeft Watergames & More een volledig gethematiseerd Spray Park gerealiseerd met verwarmd zwembad. Door het realiseren van het Spray Park kunnen de kinderen zich vermaken in de waterspeeltuin, terwijl volwassenen ontspannen baantjes kunnen trekken in het zwembad. Het Spray Park biedt de kinderen volop waterpret met vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes.

Thematisering
Safari Resort Beekse Bergen heeft ervoor gekozen om het Spray Park in twee zones op te delen. De eerste zone is gericht op kinderen tot 6 jaar. De tweede zone is gericht op kinderen tot en met 12 jaar. Omdat het Spray Park rolstoelvriendelijk is (zoals elk Spray Park), kan ieder kind zorgeloos genieten van waterplezier.

In Safaripark Beekse Bergen, gelegen naast het Safari Resort, kunnen bezoekers op safari en komen ze oog in oog te staan met wilde dieren. Om de gasten van het resort een unieke beleving te kunnen bieden, was het belangrijk dat het thema safari en wilde dieren ook terug kwamen in het Spray Park. Daarom hebben we in het Spray Park verschillende dieren geplaatst. Zowel de schildpadden als de giraffe zijn handgemaakt en te zien in de afbeelding hieronder.

Naast deze handgemaakte dieren zijn er ook andere elementen geplaatst, zoals de Gerome en drie Lily Pads. Gerome is een giraffe die met zijn snuit en benen de kinderen natspuit.  De Lily Pads zijn grondsproeiers voorzien van afbeeldingen. De afbeeldingen van de grondsproeiers kunnen door de opdrachtgever zelf worden uitgekozen. Om het safari-thema nog beter tot zijn recht te laten komen, heeft Safari Resort Beekse Bergen gekozen om verschillende wilde dieren op de Lily Pads te laten afbeelden.

Zelfs de vloer van het Spray Park en rondom het zwembad is meegenomen is het safari-thema. Omdat we de vloer afwerken met een epoxy coating, zijn we in staat om de vloer in elke gewenste kleur en vorm te realiseren.  De vloer van Safari Resort Beekse Bergen is afgewerkt in organische vormen. Organische vormen zijn vloeiende vormen, waarin geen hoeken en strakke lijnen voorkomen. Deze vormen zijn gebaseerd op planten, dieren of mensen en zorgen voor een natuurlijke look van het Spray Park. Hierdoor is de volledige ruimte één geheel geworden.

Werkzaamheden project
Doordat wij,Watergames & More, met verschillende partners samenwerken, zijn we in staat om de opdrachtgever helemaal te ontzorgen. Watergames & More kon hierdoor niet alleen het Spray Park realiseren voor Safari Resort Beekse Bergen, maar ook het zwembad aanleggen in samenwerking met haar partner Wesseling Zwembaden.

Ten behoeve van het zwembad is een waterzijdige installatie geplaatst. Daarnaast zijn in het zwembad RGB-led lichten geplaatst om een uniek effect te creëren. Ook ten behoeve van het Spray Park is een waterzijdige installatie geïnstalleerd. In samenwerking met onze partner Wesseling Zwembaden hebben wij ook alle bouwkundige werkzaamheden van het project uit handen genomen voor de opdrachtgever. Omdat het Spray Park binnen is gerealiseerd, is er extra aandacht besteed aan de luchtbehandelingsinstallatie. Het zwembad is afgewerkt met polyester en de vloer van het Spray Park evenals de vloer rondom het zwembad, zijn afgewerkt met een epoxy coating. Het voordeel van het gebruik van een epoxy coating is dat de draagkracht van een vloer een stuk hoger is dan bij een reguliere vloer.

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met:

Spray Parks
Vakantiepark Exelshof Hechtel-Eksel
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact