Project

Familypark

In het Oostenrijkse St. Margarethen, in de omgeving van de Neusiedler See, ligt het themapark Familypark. Dit is het grootste pretpark in Oostenrijk. Watergames & More heeft in de zomer van 2020 hier een Spray Park gerealiseerd in opdracht van Compagnie des Alpes. Het volledig gethematiseerde Spray Park zorgt voor een verhoogde attractiewaarde en verkoeling voor bezoekers in het zomerseizoen.

Mijnthema
In samenwerking met de opdrachtgever heeft Watergames & More een ontwerp met een mijnthema ontwikkeld. Er is hierbij uitgegaan van bestaande decorobjecten van Familypark, welke zijn gecombineerd met nieuwe decorobjecten. Om alles één geheel te maken, zijn de kleuren van de watertoestellen op het ontwerp aangepast. De onderstaande afbeelding is een render uit het ontwerpproces.

Werkzaamheden
Naast de thematisatie en het ontwerp van het Spray Park, verzorgde Watergames & More het transport en de montage. De installatie is deels door ons uitgevoerd en deels in samenwerking met derden. Watergames & More kan zowel turn-key projecten opleveren, als delen van het project verzorgen als de opdrachtgever dit zelf wil verzorgen. Op onderstaande afbeelding zijn de werkzaamheden in het Spray Park in volle gang:

Aanpassingen van toestellen
Om een Spray Park op te laten gaan in de omgeving, kan het wenselijk zijn om de uitstraling van waterspeeltoestellen aan te passen. Het is mogelijk om Spray Park elementen uit bestaande collecties van onze partner Waterplay Solutions Corp. toe te passen in een Spray Park en deze aan te passen. Zo kan de kleur worden aangepast, of bepaalde toestellen kunnen zelfs met een logo of andere grafische uiting worden gepersonaliseerd. In de meeste gevallen kan dergelijk maatwerk zelfs kosteloos worden verzorgd, afhankelijk van het document dat hiervoor wordt aangeleverd door de opdrachtgever.

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met:

Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact