Project

Speeltuin De Gitstap

Als aanvulling op alle speelfaciliteiten realiseerde Watergames & More voor Restaurant en Speelpark De Gitstap een Spray Park. Met de realisatie van het Spray Park wil De Gitstap meer bezoekers trekken tijdens warme dagen en gasten langer op locatie houden voor een goede stimulans van de horecabestedingen. Een Spray Park bleek de perfecte oplossing. In tegenstelling tot bij een zwembad kunnen kinderen in een Spray Park spelen zonder verdrinkingsgevaar en is er geen toezicht nodig. Daarnaast heeft een Spray Park beduidend lagere exploitatiekosten dan een zwembad.

Natuurlijk thema
Omdat Speeltuin De Gitstap is gelegen in een bosrijke omgeving, is er gekozen voor een natuurlijk thema. De gekozen kleurstelling en waterspeeltoestellen zijn tijdloos met een knipoog naar de natuur. Zo zijn er in het Spray Park watergevende ‘Surf Stones’ (stenen), een ‘Waterleaf’ (blad) en ‘Rain Forest’ (dennenboom) geplaatst. Met de gebezemd afgewerkte betonvloer in zandkleur lijkt het net of de toestellen in bosgrond zijn geplaatst.

Overtroffen verwachtingen
Het Spray Park is een enorm succes! Zo vertelt de eigenaar Frank Heinen aan ons dat hij sinds de realisatie van het Spray Park 18% meer bezoekers trekt. In het filmpje hieronder vertelt hij meer over het enorme succes en vertellen de kinderen wat ze van het Spray Park vinden.

Sleutelklaar werken
Watergames & More heeft het Spray Park turn-key opgeleverd aan De Gitstap. Dit houdt in dat we het project volledig uit handen van De Gitstap hebben genomen en het Spray Park gebruiksklaar hebben opgeleverd vanaf ontwerp tot de montage en eindoplevering. Doordat wij gefaseerd werken, waardoor de realisatie op locatie al binnen enkele weken na opdracht kan beginnen, heeft De Gitstap kunnen profiteren van een korte doorlooptijd.

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met:

Spray Parks
Spray Parks
Eis Greissler Krumbach, Oostenrijk
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Wellnesscentrum Les Thermes Strassen en Bertrange
Spray Parks
Indoor Spielplatz Springolino Herford, Duitsland
Spray Parks
Spray Parks

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact