Project

Hans & Grietje Pannenkoekenhuis

Hans & Grietje, de locatie waar sprookjes echt werkelijkheid worden in het restaurant en speelpark. Bewegende vloeren, betoverende plafonds en zwevende tafels, alles staat in het teken van het sprookje. Zo ook het unieke gethematiseerde Spray Park dat Watergames & More najaar 2020 realiseerde. Met de realisatie van het Spray Park speelt eigenaar Hans in op de behoefte naar verkoeling tijdens de warme zomers.

Sprookjes thema
Hans & Grietje onderscheidt zich door een unieke locatie helemaal in stijl van het sprookje. Uiteraard moest het Spray Park hier natuurlijk bij aansluiten. In het midden van Spray Park staat een sprookjesboom. Uit het assortiment van onze partner Waterplay Solutions Corp. hebben we verschillende grondspuiters en toestellen geplaatst, zoals de ‘Parasol’ die als een regengordijn naar beneden sproeit. De toestellen zijn in elke kleur leverbaar en sluiten daarmee ook perfect aan op het sprookjesthema.  De kleurrijke vloer is afgewerkt in koudplast en zorgt voor een unieke zoete uitstraling. Alle gethematiseerde elementen samen zorgen uiteindelijk dat het sprookje ook in het Spray Park tot leven komt. Terwijl de ouders genieten op het terras, kunnen kinderen voortaan verkoeling opzoeken in het Spray Park.

Gefaseerd realiseren
Hans & Grietje heeft er in eerste instantie voor gekozen om het Spray Park gefaseerd te realiseren. Dit houdt in dat dat eerst het hele Spray Park is aangelegd met alleen de grondspuiters. De bovengrondse toestellen kunnen dan in een latere fase worden aangeschaft en geplaatst. Uiteindelijk zijn deze bovengrondse toestellen bij afronding van de basisopdracht eind 2020 direct aangekocht, omdat Hans & Grietje zo tevreden was met het resultaat. Nadat ook de bovengrondse toestellen dit voorjaar zijn geplaatst is het Spray Park gelijk zomerklaar gemaakt om het direct in gebruik te kunnen nemen.

Werkzaamheden
Om de opdrachtgever te ontzorgen heeft Watergames & More het Spray Park sleutelklaar opgeleverd. Hierdoor is de opdrachtgever veel werk uit handen genomen, doordat wij de regie hebben gevoerd over alle werkzaamheden totdat het project gereed was.

Spray Park bewonderen?
Nieuwsgierig geworden naar hoe het Spray Park er in het echt uitziet? Kom naar Hans & Grietje in Zeewolde en beleef het sprookje zelf. Bent u benieuwd hoe wij ook voor uw locatie gethematiseerd waterspel kunnen realiseren? Neem gerust contact met ons op!

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met:

Spray Parks
Spray Parks
Eis Greissler Krumbach, Oostenrijk
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Wellnesscentrum Les Thermes Strassen en Bertrange
Spray Parks
Indoor Spielplatz Springolino Herford, Duitsland
Spray Parks
Spray Parks

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact