Nieuws

5 spetterende vragen aan Familiepark Plaswijckpark Rotterdam

Leestijd: 2 minuten
Interessant voor: attractieparken en dagrecreatie

Als onderdeel van een vernieuwingsplan heeft Watergames & More een Spray Park gerealiseerd in de Havenspeeltuin van Familiepark Plaswijckpark. Plaswijckpark is een recreatiepark gelegen aan de Bergse Achterplas in het noorden van Rotterdam. Watergames & More sprak met Fred Nijveld (Parkmanager) en Danny Visser (Teamleider attracties) over de toegevoegde waarde van het Spray Park voor Plaswijckpark. We stelden hen 5 vragen:

We hebben geïnvesteerd in een Spray Park om meer capaciteit te creëren, meer kinderen langer te laten spelen en om ons park te onderscheiden van de concurrent. Het is belangrijk om te vernieuwen en om aantrekkelijk te blijven in de markt. Samen met de horeca, de ligweide, de loungenetten en het speelbad is de Havenspeeltuin nu een heerlijke plek om samen actief bezig te zijn en genieten.

Het Spray Park is een mooie aanvulling op het pallet wat we bieden evenals op de pijlers van Familiepark Plaswijckpark. De pijlers van Plaswijckpark zijn: Samen, Echt, Vrolijk, Actief en Ruimte. Hiermee willen we een inspirerende speelomgeving creëren die kinderen fysiek uitdaagt, volop hun fantasie prikkelt en waar het aangenaam toeven is voor ouders/verzorgers en grootouders.

Met de verschillende elementen in het Spray Park worden de kinderen ook echt uitgedaagd om samen te spelen. Een voorbeeld hiervan zijn de Splash Blasters. Dit zijn waterkanonnen waarmee kinderen elkaar nat kunnen spuiten. Met de Splash Blasters maken de kinderen makkelijk contact met andere kinderen en spelen ze snel samen. Plaswijckpark heeft de verschillende elementen en kleuren zelf uitgezocht. We hebben gekozen voor felle kleuren zoals geel, groen en oranje waar je echt vrolijk van wordt en waar het plezier er letterlijk vanaf spat. Het Spray Park is ruim opgezet met verschillende soorten toestellen, waardoor kinderen echt op avontuur kunnen gaan en actief bezig zijn.

Splash Blasters Plaswijckpark

Voor kinderen is het Spray Park een groot succes.  Alle elementen in het park worden door de kinderen uitgeprobeerd. We zijn erg blij dat we hebben geïnvesteerd in het Spray Park. Het geeft een meerwaarde voor de beleving van de bezoeker.

Deze zomer konden we als gevolg van COVID-19 minder bezoekers ontvangen, maar bij mooi weer waren de bezoekers die er waren, echt allemaal te vinden in de Havenspeeltuin!

Ook met minder weer werd er nog heel veel met het Spray Park gespeeld. Dit komt, doordat er op het Spray Park ook met kleding gespeeld kan worden. Het Spray Park is dus niet alleen geschikt voor als het hoog zomer is.

“Er wordt goed mee gespeeld, zowel door groot als klein en samen

Meer….
Watergames & More wenst Familiepark Plaswijckpark en haar gasten nog een mooi naseizoen en veel waterspeelplezier met het Spray Park.

Bent u benieuwd wat wij voor uw attractiepark of dagrecreatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.
Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact