Nieuws

5 bijzondere projecten in 2020

Leestijd: 2 minuten
Interessant voor: zwembaden, vakantieparken, dagrecreatie, attractieparken en openbare ruimte.

Ondanks COVID-19 heeft Watergames & More gelukkig in 2020 verschillende nieuwe projecten mogen realiseren. We lichten graag een aantal bijzondere projecten uit.

Sport- en Waterpark H2O Herford

Ter renovatie en ter aanvulling van het peuterbad heeft Watergames & More bij het Duitse Sport- en Waterpark H2O Herford een Spray Park gerealiseerd. Het Spray Park is volledig gethematiseerd in het jungle-thema van ‘Tabokiri’. In het ontwerp zijn diverse handgemaakte elementen uit het Tabokiri-verhaal te vinden, zoals Koko de papegaai, Freddy de aap en Splash. Daarnaast is er ook een mangroveboom gerealiseerd, welke eveneens handmatig gevormd is.

Zwembad De Meermin

Afgelopen zomer heeft Watergames & More voor Zwembad de Meermin te Steenbergen maar liefst drie nieuwe waterglijbanen gerealiseerd. Om alle doelgroepen aan te spreken heeft het zwembad gekozen voor drie verschillende waterglijbanen. De eerste waterglijbaan is de blauwe Challenger. De Challenger is een populaire familiewaterglijbaan voor de jongere én oudere zwembadbezoeker. De tweede waterglijbaan is de geel met rode SuperSlider. De SuperSlider is opgedeeld in twee waterglijbanen, waardoor bezoekers tegelijk naar beneden kunnen glijden en elkaar kunnen uitdagen wie het snelst beneden is. Ook hebben we een rode ThrillSeeker gerealiseerd. Dit is een spectaculaire waterglijbaan vanwege zijn hoge snelheid.

Familypark Oostenrijk

In opdracht van Compagnie des Alpes heeft Watergames & More een maatwerk Spray Park gerealiseerd in het Oostenrijkse Familypark. Het hele ontwerp is volledig gethematiseerd in een mijnthema. In het ontwerp komen bestaande decorobjecten terug, gecombineerd met nieuwe decorobjecten. Om het ontwerp echt één geheel te maken, zijn zelfs de kleuren van de waterspeeltoestellen aangepast aan het ontwerp.

Zwembad Aquarena

Als onderdeel van de bouw van het nieuwe indoor Zwembad ‘Aquarena’ te Emmen realiseerde Watergames & More meerdere waterglijbanen, een WaterClimbing muur en een Spray Park. Één van de waterglijbanen is de WaveRider. De Waverider is de ideale waterglijbaan voor gezinnen om samen vanaf te glijden. Voor de avontuurzoekers heeft Watergames & More een Challenger met Dazzler gerealiseerd. Deze waterglijbaan is extra spectaculair door een grote cone, interactieve multimedia en een tijdsregistratiesysteem. Met de klimwand kunnen gebruikers tot wel zes meter hoog klimmen. De klimstenen hebben verschillende kleuren, waarmee klimroutes in diverse moeilijkheidsgraden worden aangegeven. Het Spray Park is deels in het peuterbad gesitueerd. Het thema van het Spray Park is de Grasslands Collection van onze partner Waterplay Solutions Corp.; een natuurlijke collectie met sproeiende bloemen en bladeren.

Vakantiepark RCN de Roggeberg

Voor Vakantiepark RCN de Roggeberg te Appelscha heeft Watergames & More een unieke waterspeelplaats gemaakt. In de waterspeelplaats zijn zowel het Drentse bos als de stuifzanden verwerkt, zodat het Spray Park past bij de omgeving. De waterspeelplaats is afgewerkt met handgemaakte zitbanken in de vorm van boomstammen, een watertafel en waterglijbaan. De rotsen en rots-waterval geven de waterspeelplaats een nóg natuurlijkere uitstraling.

Meer informatie en advies op maat
Wilt u meer weten over onze projecten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact