Project

Zwembad Aquarena

Als onderdeel van de bouw van een nieuw indoor zwembad in Emmen, realiseerde Watergames & More een Spray Park, meerdere waterglijbanen en een WaterClimbing klimmuur. De aanbesteding van de bouw is destijds gegund aan Wind Design & Build. Zij hebben ons gevraagd diverse producten uit ons leveringsprogramma te integreren in het nieuwe zwembad. Lees hieronder meer over het Spray Park dat wij hebben gerealiseerd, of klik door naar informatie over de waterglijbanen en de waterklimmuur.

Werkzaamheden project
Watergames & More heeft een turn-key Spray Park geleverd bij Zwembad Aquarena, van ontwerp en transport tot en met montage en inregeling. Het Spray Park is deels in een peuterbad gesitueerd, een zogenaamde Splash Area. Daarnaast realiseerden wij enkele losse recreatieve elementen op de rand van het recreatiebad en plaatsten wij bij de ingang enkele Corn Poppies (zie onderstaande foto).

Spray Park toestellen
In het Spray Park zijn diverse waterspeeltoestellen van onze partner Waterplay Solutions Corp. verwerkt, inclusief de Discovery Stream (rechtboven op onderstaande foto). Jonge kinderen kunnen hiermee op een interactieve en speelse wijze ontdekken hoe de stroming (of blokkering) van water werkt. Daarnaast vinden we de Funbrella (een waterparaplu), de Magnif-Eye en diverse grondspuiters, welke kinderen stimuleren tot de eerste stappen van het watervrij maken. Met een activator kunnen kinderen zelf invloed uitoefenen op de werking van het Spray Park.

In de Splash Area ernaast zorgen een Poppy Bud (klaprood op de badrand), een Wiggly Junior midden in het bad en een ‘twinslide’ Discoverer waterglijbaantje voor het vermaak van de peuter-leeftijdsgroep.

Voor de iets oudere kinderen heeft Watergames & More enkele losse waterspeeltoestellen op de rand van het recreatiebad geplaatst, zoals de Sneaky Soaker (kantelemmers) en enkele hoge sproeiers. Onderstaande video geeft een korte impressie van de elementen bij het recreatiebad (video bevat geen geluid):

Beleving
Bekijk hier een video-impressie van het nieuwe zwembad, inclusief reacties van bezoekers over de beleving:

Meer weten over dit project?
Neem contact op met:

Spray Parks
Zwembad Reidener Schwämm Redange-sur-Attert, Luxemburg
Spray Parks
Baxmannbad Hessisch Oldendorf, Duitsland
Spray Parks
Spray Parks
Sport- en Waterpark H2O Herford Herford, Duitsland
Spray Parks
Spray Parks
Zwembad Aarweide Nieuwveen
Spray Parks
Freibad Copa Ca Backum Herten, Duitsland
Spray Parks

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact