Nieuws

Nieuwbouw zwembad in Emmen

In Emmen zal in het voorjaar van 2018 gestart worden aan de bouw van een nieuw indoor zwembad. Wind Design & Build heeft de aanbesteding gewonnen, waarbij in de aanbieding voor de attractiewaarde van het nieuwe zwembad diverse producten uit het leveringsprogramma van Watergames & More waren opgenomen. Zo levert en plaatst Watergames & More een Spray Park, Waterclimbing en meerdere waterglijbanen, waardoor er qua fun een aantrekkelijk en gevarieerd aanbod voor de bezoekers is.

Spray Park
Er zal een Spray Park turn-key worden geleverd en geplaatst. In het Spray Park zijn diverse waterspeeltoestellen van Waterplay verwerkt, inclusief de Discovery Stream van Waterplay. Gasten van alle leeftijden kunnen hiermee op een interactieve en speelse wijze ontdekken hoe de stroming van water werkt. Door te kiezen voor speeltoestellen van Waterplay voegt u niet alleen extra speelwaarde toe aan uw recreatie bad, maar denkt u ook aan de duurzaamheid van uw attracties. De speeltoestellen van Waterplay gebruiken weinig stroom en gaan efficiënt om met water, waardoor er ook minder chemicaliën gebruikt hoeven te worden. Onder het Spray Park wordt een kunstvloer aangebracht, met voldoende slipweerstand zodat kinderen zich onbekommerd kunnen richten op spelen.

Waterclimbing
Sport en spel in het water wordt gecombineerd met deze attractie. Er kan veilig geklommen worden zonder dat daar specifieke ervaring, instructeur en klimuitrusting nodig is. Eenmaal tot de gewenste hoogte geklommen, laat de bezoeker zich eenvoudig weer terug vallen in het zwembad!

Een Waterclimbing klimwand kan tot wel 9 meter hoog worden uitgevoerd. Door de innovatieve technieken die gebruikt worden zijn er geen grote aanpassingen nodig aan het bassin in bestaande situaties. Deze attractie is al te plaatsen voor waterdieptes vanaf 1,8 meter.

Waterglijbanen
Er komen twee waterglijbanen in dit zwembad, geschikt voor een breed publiek. De familieglijbaan, de Watergames & More Waverider, is ideaal voor gezinnen om samen tegelijk van de glijbaan te gaan. Deze zal aan de zijkant van het recreatiebad worden geplaatst en is de perfecte aanvulling voor een indoor familie waterpretpark. Voor de avontuurzoekers is er de Challenger met Dazzler! Deze buisglijbaan heeft een grote cone, een snelheidsmeter en is 60 meter lang!

A-tot-Z oplossing
Watergames & More heeft alle kennis en watertoestellen in huis om uw zwembad tot een hoger niveau te tillen. Zowel voor het verhogen van de attractiewaarde als voor het zuinig omgaan met natuurlijke grondstoffen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of hoe wij door simpele aanpassingen grote oplossingen kunnen bieden? Neem contact met ons op of doe inspiratie op via onze website!

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact