Producten

WaterClimbing

WaterClimbing

WaterClimbing brengt avontuur in uw zwembad. Het is klimmen boven het water op klimwanden die tot wel negen meter hoog boven het water uittorenen. De klimwanden zijn voor iedereen toegankelijk. Er kan veilig geklommen worden zonder ervaring, zonder instructeur en zonder klimuitrusting.

En ben je helemaal boven gekomen? Dan spring je zo terug het water in! WaterClimbing is de waterattractie die sport, spel, avontuur en plezier combineert in een spectaculair speeltoestel voor jong en oud.

Er zijn diverse WaterClimbing klimwandtoestellen. Dit jaar is het assortiment bovendien fors uitgebreid. Waar voorheen een minimale zwembaddiepte van drie meter vereist was, zijn er nu oplossingen voor zwembaden met een diepte van slechts 1,80 meter. Bovendien worden de nieuwe modellen op de kade verankerd in tegenstelling tot een montage in de bassin wand. Deze oplossing is niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook praktischer en sneller te realiseren. De installatie is zelfs mogelijk terwijl het bassin gevuld is. Dat scheelt tijd én geld. Alle WaterClimbing toestellen zijn voorzien van diverse klimroutes die aangegeven zijn door middel van kleurschakeringen. De toestellen zijn leverbaar in varianten voor zowel binnen- als buitenbaden. De staalconstructie is van roestvrijstaal en kan opgeleverd worden in diverse RAL-kleuren. Het klimvlak (boulderwand) kan transparant, mat of melkachtig worden uitgevoerd.

Klimwand WSI/WSO
De traditionele klimwanden zijn nog altijd een geweldige keuze om uw zwembad om te toveren tot een avontuurlijk speelparadijs. De toestellen uit de WSI/WSO-lijn worden bevestigd in de wand van het bassin en zijn leverbaar in diverse hoogtes, van vier tot zeven meter. Voor alle modellen bestaat zowel een binnen- als buitenbad versie.

Klimwand WUI/WUO
Alle nieuwe modellen worden bevestigd op de kade waardoor het bassin niet aangepast hoeft te worden. Bovendien is er met dit nieuwe systeem al een klimwand te realiseren bij een baddiepte van 2,0 meter. Naast kleinere oplossingen biedt deze lijn ook grotere klimwanden. WaterClimbing bereikt nieuwe hoogten met de introductie van een klimwand van maar liefst 9,5 meter hoog!

Klimwand WDI/WDU
Voeg een extra dimensie toe aan het klimmen dankzij het WDI/WDU klimtoestel met dakelement. Ondersteboven klimmen biedt een extra uitdaging en oogt bovendien bijzonder avontuurlijk. Deze klimwand heeft ondanks zijn uitdagende karakter toch een hele lichte voetafdruk. Hij is namelijk al te plaatsen bij een zwembaddiepte van 1,80 meter.

Klimwand WSI-U/WSO-U
Extra ingenieus is de WSI-U/WSO-U. Deze klimwand is namelijk voorzien van een inklapbaar startelement. Door het startelement in te klappen, wordt de klimwand ontoegankelijk. Omdat het voetstuk verankerd zit op de kade, neemt het toestel dan totaal geen ruimte meer in het zwembad in. Zo kan het bad ook puur voor zwemmen alleen ingezet worden. In uitgeklapte vorm is het een toegankelijk en uitdagende klimwand voor jong en oud. De minimale diepte voor dit toestel bedraagt 3,30 meter.

Veiligheid en duurzaamheid staan bij Watergames & More hoog in het vaandel. Alle producten van WaterClimbing zijn uitvoerig getest en volledig gecertificeerd door het TÜV (Technischer Überwachungsverein). Bovendien voldoen ze aan DIN 79001, de veiligheidsstandaard voor klimwanden in zwembaden. De innoverende ontwerpen van WaterClimbing zijn tevens in 2009 bekroond met de Stahl-Innovationspreis.

+31 (0) 629 55 66 62

Downloads

Hieronder vindt u diverse documenten, catalogi en brochures met informatie over ons leveringsprogramma en onze producten. Zoekt u specifieke informatie die u niet in de downloads kunt terugvinden? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.


    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube