Project

Zwembad Aquarena

Als onderdeel van de bouw van een nieuw indoor zwembad in Emmen, realiseerde Watergames & More een Spray Park, meerdere waterglijbanen en een WaterClimbing klimmuur. De aanbesteding van de bouw is destijds gegund aan Wind Design & Build. Zij hebben ons gevraagd diverse producten uit ons leveringsprogramma te integreren in het nieuwe zwembad. Lees hieronder meer over de waterglijbanen die wij hebben gerealiseerd, of klik door naar informatie over het Spray Park en de waterklimmuur.

Werkzaamheden project
Watergames & More verzorgde voor de opdrachtgever het gehele proces van A tot Z voor beide waterglijbanen. Van het inmeten en ontwerpen, tot aan de bouwkundige werkzaamheden, waterzijdige installatie, montage en certificering. Dit alles werd door ons gecoördineerd, om de opdrachtgever ook op het gebied van projectmanagement te ontzorgen.

Bij de Challenger heeft Watergames & More ook isolatie gemonteerd. Doordat deze waterglijbaan zich voor een groot deel buiten het pand bevindt, kan er kostbare warmte verloren gaan. Isolatie van de waterglijbaan zorgt voor een aanzienlijke verlaging in het energieverbruik en de waterglijbaan is merkbaar warmer in gebruik.

De waterglijbanen
Het nieuwe zwembad bevat twee Watergames & More waterglijbanen. Aan de zijkant van het recreatiebad bevindt zich een familieglijbaan (een Watergames & More Waverider). Deze is ideaal voor gezinnen om samen tegelijk van de glijbaan te gaan. Voor de avontuurzoekers is er de Challenger met Dazzler. Deze buisglijbaan heeft een grote cone, een tijdsregistratiesysteem en interactieve multimedia.

Waverider
Challenger + Dazzler (‘cone’)

Multimedia
In de Watergames & More Challenger van dit zwembad is het nieuwe multimediasysteem van Watergames & More toegepast. Lees hier meer over de mogelijkheden en voordelen van dit nieuwe systeem. En lees hier meer over de thema’s van de licht- en geluidseffecten die met de multimedia gecreëerd kunnen worden.

Met een touchscreen kunnen bezoekers het thema van de glijbaanrit kiezen.

Beleving
Bekijk hier een video-impressie van het nieuwe zwembad, inclusief reacties van bezoekers over de beleving:

Meer weten over dit project?
Neem contact op met:

GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
Zwembad De Meermin Steenbergen
GoH2O Waterglijbanen
Zwembad De Wiel Schagen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact