Project

Optisport Zwembad Groenoord

Ter vervanging van het voormalige peuterbad heeft Watergames & More in het voorjaar van 2021 een Spray Park gerealiseerd. De realisatie van het Spray Park is het tweede project dat Watergames & More voor Optisport Zwembad Groenoord uitvoerde. In 2018 realiseerde we voor het zwembad al een waterglijbaan met multimedia.

Van peuterbad tot Spray Park
Zwembad Groenoord bood haar jongste gasten voorheen plezier met een ondiep peuterbad. Met het zomerseizoen voor de deur werden we in mei 2021 benaderd dat er problemen waren met de bouwkundige staat van het peuterbad. Daarnaast was met het schoonmaken en onderhouden van het peuterbad veel tijd gemoeid. Na een schouw op locatie met Optisport hebben we gekeken naar de mogelijkheden. Het ombouwen van het peuterbad tot Spray Park bleek de perfecte uitkomst.

Het grote voordeel van een Spray Park is dat het onderhoudsarm is. De vlakke vloer zonder stilstaand water zorgt dat er geen verdrinkingsgevaar of bacterievorming ontstaat. Met de toegepaste waterbehandelingsinstallatie wordt het gebruikte water opgevangen, behandeld en opnieuw gebruikt. Daarnaast is een ander voordeel dat er geen toezicht nodig is en een Spray Park rolstoel toegankelijk is.

Het Spray Park bevat diverse toestellen van onze partner Waterplay Solutions Corp. Watergames & More heeft de aansluiting op de waterzijdige installatie verzorgd, alles gesaneerd en de bouwkundige werkzaamheden verzorgd.

Snel schakelen
Binnen twee weken na de schouw hebben we een offerte gemaakt, heeft Optisport de opdracht verstrekt en zijn we gestart met de uitvoering. Doordat we met vaste onderaannemers werken die graag met ons en onze klanten meedenken konden wij Optisport goed adviseren over de constructief beste oplossing en snel schakelen. Hierin hebben rekening gehouden met de budgettaire mogelijkheden van Optisport in alle stappen van het proces.

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met:

Spray Parks
Zwembad Reidener Schwämm Redange-sur-Attert, Luxemburg
Spray Parks
Baxmannbad Hessisch Oldendorf, Duitsland
Spray Parks
Sport- en Waterpark H2O Herford Herford, Duitsland
Spray Parks
Spray Parks
Zwembad Aarweide Nieuwveen
Spray Parks
Freibad Copa Ca Backum Herten, Duitsland
Spray Parks
Spray Parks

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact