Project

Baxmannbad

Voor het Baxmannbad in Hessisch Oldendorf in Duitsland heeft Watergames & More een Spray Park gerealiseerd. De opdracht voor een nieuw Spray Park is aan ons gegund door middel van inschrijving op een aanbesteding. Het Spray Park is een vervanging van het voormalige peuterbad en een aanvulling op de zwembaden van het Baxmannbad.

Kleurrijk Spray Park
Het Spray Park heeft verschillende toestellen zoals een peuterglijbaantje, staande sproeiers en de Sneaky Soakers (kantelemmertjes). De Spiral tunnel, die de kinderen van alle kanten natspuit als ze erdoorheen rennen is de echte eye-catcher van het Spray Park. De geplaatste toestellen van onze partner Waterplay Solution Corp. kunnen in elke kleur worden uitgevoerd. Zo heeft het Baxmanbad gekozen voor meerdere felle kleuren om een vrolijk geheel te creëren. Onderstaande filmpje geeft een impressie van het Spray Park.

Werkzaamheden
Bij het realiseren van het Spray Park hebben wij de bestaande installatie van het voormalige peuterbad hergebruikt. Voor het Spray park hebben we de toestellen geleverd, gemonteerd en afgesteld. De overige werkzaamheden zijn door de opdrachtgever zelf uitgevoerd, waar wij desgewenst onbezoldigd onze expertise hebben ingebracht.

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met:

Remco

Senior Key Account Manager Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland

Remco is binnen ons team verantwoordelijk voor de klanten en opdrachtgevers in de Duitstalige landen. Remco schakelt snel en stelt het belang van de klant en opdrachtgevers altijd voorop. Door zijn gedrevenheid, enthousiasme en eerlijkheid is Remco een professionele partner voor klanten en opdrachtgevers. Remco werkt graag samen om de opdrachten van klanten en opdrachtgevers perfect uit te voeren. Wilt u een mooi nieuw project samen met Watergames & More in Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk of Zwitserland realiseren neem dan zeker contact met hem op!

Spray Parks
Spray Parks
Sport- en Waterpark H2O Herford Herford, Duitsland
Spray Parks
Spray Parks
Zwembad Aarweide Nieuwveen
Spray Parks
Freibad Copa Ca Backum Herten, Duitsland
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Zwembad De Schelp Bergen op Zoom

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.


    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube