Project

Zwembad de Boetzelaer

Nadat Zwembad De Boetzelaer in 2019 afbrandde is door het zwembad en de gemeente hard gewerkt aan de plannen om een nieuw zwembad te realiseren. Twee jaar na het afbranden is het nieuwe zwembad af. Watergames & More heeft voor het nieuwe zwembad de waterwaterglijbaan gerealiseerd.

Speciale dimensie door multimedia
Zwembad De Boetzelaer heeft gekozen voor de realisatie van een waterglijbaan voor de hele familie, de Challenger. Geheel passend in het streven van Zwembad De Boetzelaer naar een zo duurzaam mogelijk zwembad zijn de waterwaterglijbaan en zelfs de flenzen geïsoleerd. De Challenger is 50 meter lang en de baan is voorzien van multimedia effecten. Voordat de waterglijbaanrit start kunnen bezoekers kiezen uit de thema’s: disco, neutraal, jungle, ruimte, magisch en diepzee. De verschillende thema’s voegen een extra leuke dimensie aan de glijervaring toe. Daarnaast is de waterwaterglijbaan voorzien van tijdsregistratie.

Technisch hoogstandje
Voor de realisatie van de waterglijbaan hebben wij nauw samengewerkt met de architect. Daarbij zijn diverse technische hoogstandjes toegepast, bijvoorbeeld de speciale trapconstructie met brug om naar de ingang van de waterglijbaan te gaan. Rondom de waterglijbaan heeft Zwembad de Boetzelaer decoratie aan laten brengen. Watergames & More heeft bijgedragen aan de afstemming en coördinatie op dit gebied en met deze specifieke wensen in het ontwerp al rekening gehouden. Het watergordijn waarmee bezoekers aan het einde van de waterglijbaanrit verrast worden, maakt de beleving compleet.

Realisatieproces
Om de uitvoering zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de bouw is de waterglijbaan in verschillende fasen van het bouwtraject gerealiseerd. Daarbij hebben we ook rekening gehouden met omgevingsfactoren, zoals het voorbereiden van de trapconstructie op de mogelijkheid om veiligheidsnetten aan te brengen. Hierin is afstemming gezocht met diverse partijen.

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met onze accountmanager

GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
Zwembad De Meermin Steenbergen
GoH2O Waterglijbanen
Zwembad De Wiel Schagen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact