Nieuws

Renovatie peuterbad bij Zwembad Groenoord

Leestijd: 1 minuut
Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten

Wij werken al jaren heel goed samen met Optisport, één van de grootste exploitanten van sportaccommodaties in Nederland. Een aantal jaar terug hebben wij een prachtige glijbaan gerealiseerd bij Zwembad Groenoord in Schiedam. Wij werden begin mei benaderd omdat er problemen zijn met de bouwkundige staat van het peuterbad maar het zomerseizoen voor de deur staat.

De urgentie was meteen duidelijk en we zijn op locatie samen met Optisport gaan kijken naar wat er nodig is en wat er mogelijk is. Binnen twee weken hebben we een offerte gemaakt, heeft Optisport de opdracht verstrekt en zijn we gestart met de uitvoering.

Het snelle schakelen was mogelijk doordat wij met vaste onderaannemers werken die graag met ons en onze klanten meedenken. Hierdoor konden wij Optisport goed adviseren over de constructief beste oplossing. In alle stappen in het proces en ons advies aan Optisport, hebben we rekening gehouden met de budgettaire mogelijkheden.

Het peuterbad wordt compleet gesaneerd en er wordt een Spray Park met toestellen van Waterplay Solutions Corp. gerealiseerd. De instortdelen (ankers) van de toestellen worden zo spoedig mogelijk vooruit gestuurd zodat de bouw ondertussen door kan. De toestellen zelf komen iets later, maar speciaal met luchtvracht zodat het hele Spray Park voor de zomervakantie in gebruik kan worden genomen!

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

20 apr 2020 - Expertise
Leestijd: 3 minuten Watergames & More streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen op een zorgeloze, veilige en speelse manier van water te laten genieten. Samen met onze partner Waterplay Solutions Corp. realiseren wij S...
13 apr 2021 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: gemeenten, dagrecreatie Gemeente Den Haag maakt de stad graag nog mooier en blijft daardoor kritisch naar bestaande voorzieningen kijken. Bij speelplaats Jip & Janneke aan de Baambrugge...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact