Project

Freibad Copa Ca Backum

Als onderdeel van de uitgebreide renovatie van het Zwembad Copa Ca Backum (gelegen in Herten, Duitsland, nabij Dortmund en Essen), heeft Watergames & More een outdoor Spray Park gerealiseerd. Bezoekers kunnen hun hart ophalen aan 150 vierkante meter speel- en waterpret. Het eerste contact voor deze opdracht werd gelegd op de Interbad beurs in Stuttgart, in oktober 2018. Na een prettige kennismaking en een uitgebreide introductie over Spray Parks, is er toegewerkt naar een ontwerp dat aansloot bij de wensen en eisen van de opdrachtgever. Het Spray Park is gerealiseerd in het voorjaar van 2020.

Turn- key oplevering
Watergames & More heeft het Spray Park turn-key opgeleverd. Dit bood de opdrachtgever het voordeel om volledig ontzorgt het realisatietraject te doorlopen. Zowel de levering als montage van de toestellen als alle benodigde werkzaamheden daaromheen zijn door Watergames & More geregeld. Het Spray Park is aangesloten op de reeds bestaande waterbuffer van Copa Ca Backum.

Waterspeeltoestellen
Het Spray Park heeft een oppervlakte van 150 m² (296 m² inclusief overspray zone) en bevat waterspeeltoestellen zoals de Sneaky Soaker (kantelemmers), drie Splash Blasters (waterkanonnen), een Crow’s Nest met Calypso (een nautische mast met een voorsteven van een schip), diverse grondspuiters en een Magnif-Eye (een watertoestel dat geïnspireerd is op een vergrootglas en 360° kan draaien).

De waterspeeltoestellen zijn dusdanig gepositioneerd, dat er drie zones zijn: voor 0-4 jaar, voor 5-8 jaar en voor 9-12 jaar. Voor de jongere kinderen zijn er rustige, lage sproeiers en voor de oudere kinderen grotere en actievere toestellen. De genoemde leeftijdsgrenzen zijn echter niet absoluut: de voorkeur van een kind voor waterspeeltoestellen is deels afhankelijk van de ontwikkeling en het karakter van het kind. Afhankelijk van de speelbehoefte kunnen kinderen zich vrij verplaatsen over en tussen alle zones van het Spray Park.

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met:

Spray Parks
Zwembad Reidener Schwämm Redange-sur-Attert, Luxemburg
Spray Parks
Baxmannbad Hessisch Oldendorf, Duitsland
Spray Parks
Spray Parks
Sport- en Waterpark H2O Herford Herford, Duitsland
Spray Parks
Spray Parks
Zwembad Aarweide Nieuwveen
Spray Parks
Spray Parks

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact