Project

Aquarado Sport- und Freizeitbad

Aquarado Bad Krozingen

In Bad Krozingen in Zuid-Duitsland heeft Watergames & More voor Aquarado Freizeitbad een Spray Park gerealiseerd. Het bestaande peuterbad is omgetoverd tot een Spray Park bestemd voor kinderen van 0-12 jaar.

Aquarado Bad Krozingen

Werkzaamheden project
Watergames & More heeft voor dit project de Waterplay Solutions Corp. toestellen geleverd en de projectcoördinatie verzorgd. Zowel onze accountmanager als onze projectcoördinator hebben in het Duits gecommuniceerd met de opdrachtgever.

Het zwembad heeft ervoor gekozen om zelf lokale partijen in te schakelen voor bijvoorbeeld het leggen van de vloer en voor de bouwkundige en waterzijdige installaties. Naast het turnkey opleveren van projecten, is het ook mogelijk om als opdrachtgever delen van het proces zelf te verzorgen.

Aquarado Bad Krozingen

Waterpret voor alle leeftijden
Het Spray Park van Aquarado Freizeitbad heeft een Spray Zone van totaal 152 m² en is bestemd voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Het waterpark is opgedeeld in een deel voor de jongste kinderen en in een deel voor de oudere kinderen. Deze speelzones onderscheiden zich door de hoogte en intensiteit van de toestellen. De jongste kinderen (0-4 jaar) kunnen op een rustige en toegankelijke manier spelen. De motoriek en fantasie wordt hierbij geprikkeld door de waterstralen. De toestellen voor de oudere kinderen kennen hoge actie, competitie- en verrassingselementen. De kantelemmers en waterkanonnen zijn hier speciaal voor ontworpen.

Dit filmpje geeft een indicatie van de beleving van het Spray Park:

Meer weten over dit project?

Neem contact op met:

Spray Parks
Zwembad Reidener Schwämm Redange-sur-Attert, Luxemburg
Spray Parks
Baxmannbad Hessisch Oldendorf, Duitsland
Spray Parks
Spray Parks
Sport- en Waterpark H2O Herford Herford, Duitsland
Spray Parks
Spray Parks
Zwembad Aarweide Nieuwveen
Spray Parks
Freibad Copa Ca Backum Herten, Duitsland
Spray Parks

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact