Project

Optisport Zwembad Groenoord

In het Zuid-Hollandse Schiedam realiseerde Watergames & More voor het Optisport Zwembad Groenoord een Challenger met een uitgebreid multimediapakket, ter vervanging van een oude waterglijbaan.

Werkzaamheden
Watergames & More verzorgde voor de opdrachtgever het gehele proces van A tot Z. Van het inmeten en ontwerpen, tot aan de bouwkundige werkzaamheden, waterzijdige installatie, montage en certificering. Dit alles werd gecoördineerd vanuit Watergames & More, om de opdrachtgever ook op het gebied van projectmanagement te ontzorgen.

Multimedia
De Challenger bevat een tijdgestuurde start- en stopsignalisatie, gethematiseerde licht- en geluidseffecten, een tijdregistratiesysteem, een interactieve touch-game en een fotoshootsysteem.
Door de thematisering kunnen bezoekers bij de start van de waterglijbaanrit hun eigen thema kiezen. Het uitproberen van de diverse thema’s geeft bezoekers steeds weer nieuwe redenen de waterglijbaan opnieuw te ontdekken. Ook het tijdregistratiesysteem moedigt bezoekers aan om vaker van de waterglijbaan te glijden en hun toptijd te verbeteren. Tevens valt er met de interactieve touch-game eer te behalen: het is de bedoeling dat gasten gedurende hun waterglijbaanrit zo veel mogelijk van deze touch points aanraken om de hoogst mogelijke score te halen. Een scorebord laat zowel de rittijd als de touch-score zien. Tot slot maakt de camera aan het einde van de waterglijbaan actiefoto’s van de bezoekers.

Beleving
Tuberides Nederland probeerde de waterglijbaan uit en maakte hier onderstaande video van:

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met:

GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
Zwembad De Meermin Steenbergen
GoH2O Waterglijbanen
Zwembad De Wiel Schagen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact