Project

Zwembad Reidener Schwämm

Watergames & More heeft voor Reidener Schwämm, een openbaar zwembad in Luxemburg een Spray Park gerealiseerd na het winnen van de aanbesteding. Reidener Schwämm heeft inspiratie voor de aanbesteding opgedaan bij Les Thermes waar Watergames & More eerder een prachtig Spray Park in het thema ‘ruimte’ heeft gerealiseerd.

Verzoek om een tijdloos design
De gerealiseerde toestellen van Waterplay Solutions Corp. bij Les Thermes en de door Les Thermes afgegeven positieve referentie sprak Reidener Schwämm aan en zo hebben zij besloten een uitvraag te doen voor een Spray Park, waarbij Watergames & More ook is uitgevraagd. De opdrachtgever heeft het verzoek gedaan om een tijdloos design te maken voor het Spray Park. Hierop heeft Watergames & More ingespeeld door in ontwerp gebruik te maken van een neutrale ondergrond met strakke lijnen en klassieke elementen. Onderstaand is het Spray Park te zien waarmee Watergames & More de aanbesteding won.

Slimme werkafspraken
Reidener Schwämm had al allerlei bestaande techniek bij het zwembad. Hierdoor was het mogelijk om af te spreken dat Watergames & More voor het installatietechnische werk de leidingen aansloot op de bestaande techniekruimte. De huisinstallateur van de opdrachtgever kon hierdoor volledig inzicht en controle blijven houden op de bestaande installatie.

Lokaal samenwerken
Als het kan werkt Watergames & More graag samen met lokale partijen als de opdrachtgever dat wenst. Voor dit project wilde de opdrachtgever de bouwkundige werkzaamheden graag door een lokale partij laten uitvoeren. Deze lokale partij is namelijk precies op de hoogte van de lokale omstandigheden en voorwaarden om slim te bouwen. Watergames & More deelde daarom de uitvoerige kennis over het maken van Spray Parks, zoals constructiedetails, en zorgde voor de begeleiding van de bouwkundig aannemer. Hierdoor was het mogelijk om op afstand in combinatie met lokale kennis op een soepele manier het Spray Park te realiseren.

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met:

Spray Parks
Baxmannbad Hessisch Oldendorf, Duitsland
Spray Parks
Spray Parks
Sport- en Waterpark H2O Herford Herford, Duitsland
Spray Parks
Spray Parks
Zwembad Aarweide Nieuwveen
Spray Parks
Freibad Copa Ca Backum Herten, Duitsland
Spray Parks
Spray Parks

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact