Nieuws

Diverse projecten klaar voor het hoogseizoen!

Leestijd: 2 minuten
Interessant voor: zwembaden

De zomervakantie staat voor de deur of is voor anderen al begonnen. Tijd om erop uit te trekken in binnen- & of buitenland. Zomervakantie betekent dan ook topdrukte in zwembaden, op vakantieparken en voor de dagrecreatie. Zo ook voor Zwembad Groenoord, Speeltuin de Gitstap en het openbaar Zwembad Reidener Schwämm. Deze locaties verrassen hun bezoekers deze zomer met nieuwe vormen van waterspel van Watergames & More. We lichten graag deze drie projecten uit die voor het hoogseizoen zijn opgeleverd.

Speeltuin de Gitstap heeft gekozen voor een Spray Park van Watergames & More om ook bij mooi zomerweer een aantrekkelijk plek te zijn voor haar gasten. Wij hebben het Spray Park volledig sleutelklaar gerealiseerd. Helaas was er onvoorzien vertraging bij de bovengrondse toestellen, maar door tijdelijke “Geyser” plates (grote grondspuiterplaten) te plaatsen kon Speeltuin de Gitstap de waterspeelplaats toch voor eind mei vast in gebruik nemen. Afgelopen week zijn de bovengrondse toestellen geplaatst waardoor het eindplaatje compleet is.

Na de realisatie van de waterglijbaan met multimedia in 2018 realiseert Watergames & More nu ook een Spray Park voor Zwembad Groenoord. Met het zomerseizoen voor de deur werden we in mei benaderd door het zwembad dat er problemen waren met de bouwkundige staat van het peuterbad. Om hier voor de zomer verandering in te brengen, hebben we snel geschakeld. Het peuterbad is omgebouwd naar een Spray Park. Hiervoor is het peuterbad compleet gesaneerd en zijn er diverse toestellen van onze partner Waterplay Solutions Corp. geplaatst. Het grote voordeel van het ombouwen van peuterbad naar Spray Park is dat er geen toezicht meer nodig is. Een Spray Park heeft namelijk geen waterdiepte en er is dus geen verdrinkingsgevaar. Met de realisatie van het Spray Park biedt Zwembad Groenoord haar gasten een veilige en verantwoordelijke manier om te spelen met water.

Het Luxemburgse openbare Zwembad Reidener Schwämm heeft Watergames & More gevraagd mee te doen aan een aanbesteding om een Spray Park te realiseren. Reidener Schwamm heeft zich voor deze aanbesteding inspireren door Wellnesscentrum Les Thermes waar wij vorig jaar een schitterend Spray Park opleverde met het thema ‘ruimte’.

Voor de opdrachtgever was een tijdloos design van het Spray Park belangrijk. Hierop heeft Watergames & More ingespeeld door in ontwerp gebruik te maken van een neutrale ondergrond met strakke lijnen en klassieke elementen. Met onderstaand ontwerp wonnen we de aanbesteding.

Wilt u ook voor volgend seizoen ook een waterglijbaan of Spray Park realiseren? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

08 jun 2021 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten Wij werken al jaren heel goed samen met Optisport, één van de grootste exploitanten van sportaccommodaties in Nederlan...
11 mei 2021 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten Watergames & More is door Reidener Schwämm, een openbaar zwembad in Luxemburg, gevraagd om mee te doen aan de aa...
16 mrt 2021 - Projecten
Leestijd: 2 minuten Interessant voor: dagrecreatie Met de steeds mooiere en warmere zomers ontdekken ook (gezins)restaurants dat het aanbieden van een Spray Park een goede manier is om gasten naar locatie te trekken en langer op ...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact