Nieuws

Watergames & More: een spetterend jaaroverzicht 2023 vol waterpret!

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes

Watergames & More wenst iedereen fijne feestdagen en een voorspoedige jaarwisseling!

Nu het einde van 2023 nadert, kijken we met trots terug op diverse projecten die we hebben gerealiseerd. Bij Watergames & More staat het creëren van de grootste glimlach en waterpret centraal bij elk project. Of het nu gaat om glijden van één van onze glijbanen, onder een grote wateremmer staan van een interactieve waterspeelplaats, ontdekken en glijden in een waterspeelstructuur of klauteren op een waterspeeltoestel, met onze prachtige producten hebben we waterpret voor jong en oud gerealiseerd.

Hieronder vindt u een selectie van enkele bijzondere projecten die we in 2023 met trots hebben voltooid. We kijken nu al uit naar 2024, waarin we opnieuw onze passie mogen uitoefenen!

De zomer op camping Vinkenhof (Nederland) was dit jaar extra verfrissend met de toevoeging van een splinternieuw spray park. Het spray park is ontworpen om kinderen van alle leeftijden te prikkelen en te vermaken, terwijl ze controle hebben over hun speelomgeving.

Met trots heropende de gemeente Capelle aan den IJssel (NL) in 2023 de openbare speeltuin ‘De Watervallei’. De bestaande waterspeelplaats, ook wel spray park genoemd, is met behulp van Watergames & More, uitgebreid met nieuwe waterspeeltoestellen.

Afgelopen zomer stond Camping De Watermolen (NL) in het teken van avontuurlijke waterpret met behulp van inflatables! Op het grote meer, grenzend aan de camping, vonden de gasten in het water een parcours bestaande uit diverse type opblaasbare waterspeeltoestellen.

In het Zwembad Spurd-Leeghwaterbad (NL) bruist het van plezier dankzij het nieuwe klim- en klauterspeeltoestel! Watergames & More heeft hier een prachtig waterspeelstructuur gerealiseerd, een groot succes onder de (jonge) bezoekers!

In het eerste kwartaal van 2023 opende het nieuwe sportief recreatiecentrum De Wiltsangh in Nunspeet (NL) haar deuren. Voor het eerste chloorvrije zwembad van Europa, heeft Watergames & More twee waterglijbanen ontworpen en gerealiseerd, namelijk een buisglijbaan en een familieglijbaan.

Het zwembad La Piscine Les Dauphins heeft onlangs een grootschalige renovatie ondergaan. Als onderdeel hiervan heeft Watergames & More twee nieuwe waterglijbanen, namelijk een Challenger en een SpeedRider, met verschillend verloop gerealiseerd. Hierbij werd een deel van de bestaande staalconstructie hergebruikt.

Watergames & More heeft in 2023 haar eerste project in IJsland succesvol afgerond! Het zwembad Kôpavogs heeft haar drie verouderde waterglijbanen vervangen. Daarbij heeft Watergames & More Kôpavogs van volledig ontzorgd, van demontage tot ontwerp en realisatie van de nieuwe glijbanen.

Op zoek naar een unieke glijervaring? Dan is de nieuwe Double Racer glijbaan in Tropical Islands (DE) echt iets voor u! Deze langste dubbel racer ter wereld biedt een sensationele rit waarbij twee personen in parallelle buizen naar beneden glijden. Tevens heeft de waterglijbaan mooie prijzen gewonnen in de categorie Europe’s Best New Waterslides, Germany’s Best New Water Slides en Europe’s Best New Water Attractions.

In 2023 opende Rijssen met veel enthousiasme de deuren van een volledig gerenoveerd en duurzaam zwembad, de Koerbelt (NL). Watergames & More heeft voor het binnenzwembad een waterglijbaan gerealiseerd met vele extra’s, zoals een multi-mediasysteem en een start- en stopsysteem.

Safaripark Beekse Bergen is in 2023 een nieuwe waterglijbaan rijker! In het waterparadijs Maji Springs heeft Watergames & More de Wild River familie waterglijbaan gerealiseerd. Jong en oud kunnen nu naast elkaar en tegelijk van deze glijbaan glijden.

Bent u ook op zoek naar een geschikte toevoeging voor uw locatie? Neem dan contact met ons op! Samen met onze professionals kijken we welke waterattracties uw locatie naar een hoger niveau kunnen tillen. Bovendien kunnen wij u volledig ontzorgen en zorgen voor de complete installatie, inclusief ontwerp, montage en onderhoud!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Watergames & More en onze projecten door ons te volgen op LinkedIn of u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

05 sep 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten, openbare ruimten Stelt u een warme dagen voor waarin kinderen en volwassenen genieten van een betoverend waterfest...
12 sep 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten, openbare ruimten Waterglijbanen hebben altijd al een speciale aantrekkingskracht gehad, maar stelt u eens voor dat...

Inflatables

Download nu

Waterspeelstructuren brochure

Download nu

Watergames & More Brochure

Download nu

Spray park brochure

Download nu

WaterClimbing brochure

Flag nl nl
Download nu

Waterglijbanen Brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact