Nieuws

Ontdek de langste Double Racer ter wereld in Tropical Islands!

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor:  Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden

Op zoek naar een unieke glijervaring? Dan is de nieuwe Double Racer glijbaan in Tropical Islands (DE) echt iets voor u! Deze langste dubbel racer ter wereld biedt een sensationele rit waarbij twee personen in parallelle buizen naar beneden glijden. Na het realiseren van het peutergebied Kraki Beach, is deze nieuwe glijbaan nu in gebruik genomen.

De waterglijbanen hebben een hoogte van 21 meter en een totale lengte van ruim 200 meter. Om de kwaliteit hoog te houden, is het op onze eigen mallen gebouwd. We zijn dan ook zeer trots op het eindresultaat.

De race begint met één druk op de startknop en door middel van lichten wordt er afgeteld van rood naar groen. Op groen start de race en samen met uw tegenstander glijdt u zo snel mogelijk naar beneden. Onderweg kunt u zelfs oogcontact met uw tegenstander houden!

Aan het einde van de glijbaan kunt u op het scorebord zien wie de snelste tijd heeft neergezet. Verloren? Geen probleem! Er zijn genoeg redenen om het nog een keer te proberen en zo de strijd aan te gaan.

Ontwerp

Watergames More Tropical Islands Waterglijbanen Double Racer Design

Eindresultaat

Kortom, bent u klaar voor deze spectaculaire ervaring? Kom dan naar Tropical Islands en ervaar de langste dubbelracer ter wereld! Wilt u meer weten over deze glijbaan en andere waterglijbanen van Watergames & More? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

12 dec 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken Eerder dit jaar heeft Watergames & More mooie projecten in Tropical Islands afgerond. Dit grootste overdekte subtropisch zwemparadij...
06 dec 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden Sinds enige tijd kijkt in Tropical Islands (DE) een roze reuzeninktvis enthousiast uit over een nieuw speelgedeelte. De reuzeninktvis ...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact