Nieuws

Nieuwe waterglijbaan in het prachtig vernieuwde binnenzwembad de Koerbelt!

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden

Onlangs opende Rijssen met veel enthousiasme de deuren van een volledig gerenoveerd en duurzaam zwembad, de Koerbelt (NL). Het oude zwembad voldeed niet langer aan de moderne eisen op het gebied van duurzaamheid en functionaliteit. Daarom is besloten om een geheel nieuwe zwemaccommodatie te bouwen. Watergames & More heeft hieraan bijgedragen door twee fantastische waterglijbanen en een spray park te realiseren.

De opening van het binnenzwembad was een bijzonder moment. Begin juni gingen de deuren van de Koerbelt vol trots open voor het publiek! Speciaal voor dit binnenbad heeft Watergames & More een duurzame waterglijbaan genaamd de Challenger geïnstalleerd en opgeleverd. De Challenger is een buisglijbaan en geliefd bij zowel jonge als oudere gebruikers. Deze waterglijbaan begint op bijna 8 meter hoogte en strekt zich uit over een afstand van 71 meter.

Maar dat is nog niet alles! De waterglijbaan is voorzien van vele extra’s die het glijden nog spannender maken. Start de glijbaanrit met een handig start- en stopsysteem. Onderweg kunt u verschillende touchpoints aanraken terwijl u geniet van de geluiden en muziek die passen bij het door u gekozen thema. Terwijl u de catch-unit nadert, kun je door het transparante buisdeel zwaaien naar familie en vrienden die buiten op u wachten. En wanneer u eenmaal beneden bent, wordt de tijd vastgelegd en wordt er een prachtige actiefoto van je gemaakt!

De gemeente Rijssen-Holten beschrijft de waterglijbaan van de Koebelt op haar website:
Een heerlijk lange glijbaan met allemaal toeters en bellen!

Maar dat is nog niet alles wat de Koerbelt te bieden heeft. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het buitenbad, zodat u ook daar kunt genieten van waterpret. Watergames & More is bezig met de realisatie van een WaveRider en een spray park. Zodra het buitenzwembad gereed is, volgt er meer informatie hierover.

Wilt u volgend seizoen ook een spectaculaire waterattractie realiseren? Neem gerust contact met ons op! We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Blijf op de hoogte van onze nieuwste ontwikkelingen door ons te volgen op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

06 jun 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden Het zwembad La Piscine Les Dauphins heeft onlangs een grootschalige renovatie ondergaan. Als onderdeel hiervan heeft Watergames &...
28 mrt 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor:  Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes Watergames & More is de toonaangevende specialist in waterattracties en heeft meer dan 15 jaa...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact