Nieuws

2 spectaculaire waterglijbanen voor De Wiltsangh in Nunspeet

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor:  Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden en Attractieparken

Op donderdag 23 maart opent het nieuwe sportief recreatiecentrum De Wiltsangh in Nunspeet (NL) haar deuren voor het publiek. Het zwembad, dat het eerste chloorvrije zwembad van Europa bevat, is voorzien van twee waterglijbanen die zijn ontworpen en gebouwd door Watergames & More.

De waterglijbanen bieden bezoekers een unieke ervaring met twee verschillende type glijbanen om uit te kiezen. De eerste is een familieglijbaan, geschikt voor alle leeftijden. Deze glijbaan is 3 meter breed en heeft een helling van niet meer dan 35%, waardoor het perfect is voor gezinnen met (jonge) kinderen. Het leukste aan deze glijbaan is dat u niet hoeft te wachten op anderen en met uw hele vriendenkring of gezin tegelijk naar beneden kan glijden.

De tweede water glijbaan is de buisglijbaan, die zowel als bodyslide en als bandenglijbaan gebruikt kan worden. Tijdens de rit geniet u van diverse multimedia-effecten, waaronder verschillende lichteffecten. Om de veiligheid te waarborgen, is deze glijbaan voorzien van een elektronisch start-stopsysteem dat verbonden is met bewegingssensoren in de waterglijbaan.

Met de opening van De Wiltsangh komt er een nieuw en innovatief recreatieve attractie bij die voorziet in een duurzame zwemervaring die elders in Europa nog niet te vinden is. Of u nu als gezin of vriendengroep op zoek bent naar een dag vol waterpret, De Wiltsangh biedt voor ieder wat wils. Bezoekers kunnen genieten van een spannende en veilige rit op de waterglijbanen van Watergames & More.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

07 feb 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden Midden in het Develpark in Zwijndrecht (NLD) is een nieuw binnenzwembad gebouwd, genaamd De Hoge Devel. Het oude zwembad was flink aa...
13 dec 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden In Amsterdam is één van de grootste zwemaccomodaties van Nederland te vinden, namelijk het Sloterparkbad (NL). In deze zwemaccomodati...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact