Nieuws

Multimedia voor een unieke belevenis op waterglijbanen

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten, openbare ruimten

Waterglijbanen hebben altijd al een speciale aantrekkingskracht gehad, maar stelt u eens voor dat uw glij-avontuur een extra dimensie krijgt. Bij Watergames & More maken we dit mogelijk met ons veelzijdige multimedia-pakket. Laat ons u meenemen op een reis door de wereld van spannende geluidseffecten, thematische lichtshows, interactieve games, en meer.

Ons multimedia-pakket tilt de waterpret van uw locatie naar een hoger niveau. Hier zijn enkele hoogtepunten:

1. Start-Stopsysteem: Veiligheid staat voorop. Dankzij een rood-groen stoplicht met bewegingssensoren kunnen glijders in alle rust genieten van de rit.

2. Tijdsregistratie: Wie kan de snelste tijd neerzetten? Onze tijdsregistratie houdt dag- en maandrecords bij op het scorebord, waardoor gasten worden aangemoedigd om hun top-prestaties te verbeteren.

3. Licht- en Geluidseffecten: De glijbaan verandert in een betoverende wereld. Gasten kunnen kiezen uit verschillende thema’s zoals pijlen, een sterrenhemel, figuren en teksten, waarbij het geluid en de lichten zich direct aanpassen.

4. Actiefoto’s: Deel het avontuur met vrienden op sociale media met behulp van actiefoto’s. Een leuke herinnering voor gasten en een geweldige vorm van reclame voor u.

5. Interactieve Touchpoints: Voeg een spelelement toe aan de glijbaan met touchpoints. Wie scoort het hoogst onderweg? Een leuke uitdaging voor avontuurlijke gasten.

 • Modulair Ontwerp: Begin met ons basisprogramma en breid het uit na verloop van tijd. Onze RGB-W LED’s zijn beschikbaar in verschillende vormen en uitvoeringen.
 • Technische Topkwaliteit: Ons systeem is ontworpen voor zwembaden, waardoor het veilig, betrouwbaar en gemakkelijk te bedienen is.
 • Thema’s op Maat: Bied uw  gasten voortdurend nieuwe thema’s aan. We hebben het multimediasysteem volledig in eigen beheer, wat betekent dat we wijzigingen op afstand kunnen regelen.

Bij Watergames & More gaan we verder dan alleen multimedia-effecten. We kunnen de benodigde installatietechnische en bouwkundige werkzaamheden voor u regelen, of het nu gaat om het vervangen van een bestaande of de aanleg van een nieuwe waterglijbaan. Van ontwerp tot bouw, installatie en onderhoud, we bieden een totaalpakket. Uw wensen staan centraal, en we beloven vlotte, prettige communicatie, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Bij Watergames & More brengen we avontuur naar nieuwe hoogten. Ontdek de magie van multimedia op waterglijbanen en maak het glij-avontuur van uw waterglijbaan onvergetelijk! Neem contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

04 jul 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes Staan uw gasten te popelen voor een avontuur vol adrenaline, sensatie en spetterend plezier? Maak ...
21 mrt 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor:  Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden en Attractieparken Op donderdag 23 maart opent het nieuwe sportief recreatiecentrum De Wiltsangh in Nunspeet (NL) haar deuren voor het...

Watergames & More Brochure

Download nu

Waterglijbanen Brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact