Nieuws

Nieuw spray park op camping Vinkenhof voor zomerse verkoeling

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes

De zomer op camping Vinkenhof (Nederland) wordt dit jaar extra verfrissend met de toevoeging van een splinternieuw spray park. Volgens de website van de camping kunnen de gasten vanaf mei genieten van deze interactieve waterspeelplaats. Het spray park is ontworpen om kinderen van alle leeftijden te prikkelen en te vermaken, terwijl ze zich in het water vermaken en de controle hebben over hun speelomgeving.

Het spray park is niet zomaar een verzameling van waterspeeltoestellen. Het is een interactieve waterspeelplaats waar kinderen kunnen spelen en hun zintuigen kunnen prikkelen. De speeltoestellen zijn speciaal ontworpen om kinderen te stimuleren om te voelen, te zien en invloed uit te oefenen op hun omgeving. Het resultaat is een unieke speelervaring waar kinderen van alle leeftijden van kunnen genieten.

De camping heeft samengewerkt met Watergames and More om de perfecte toestellen te selecteren voor het spray park.

Een van de toestellen die besteld is, is de Waterfall nr. 1. Dit toestel maakt gebruik van waterstromen die door de kinderen kunnen worden gemanipuleerd om elkaar nat te spetteren of een teamwedstrijd te spelen.

Waterfall nr. 1

Een andere opvallende attractie is de Poly Palm Coco, een speeltoestel in de vorm van een palmboom dat water op de kinderen spuit terwijl het bovenin ‘kokosnoten’ omkiept.

Poly Palm Coco

Surf stones

Tot slot hebben ze gekozen voor 3 soorten Surf stones. Dit zijn mooie stenen met leuke, zachte water effecten. De stenen zijn gezandstraald voor een gripvast en veilig speeloppervlak en kunnen achteraf worden aangebracht over bestaande grondspuiten voor een frisse nieuwe look. Ze zijn individueel verkrijgbaar, maar komen het best tot hun recht als ze in groepen van drie worden geplaatst.

Het spray park biedt niet alleen plezier voor kinderen, maar ook gemak voor de camping. Het is onderhoudsvriendelijk met een laag water- en stroomverbruik. Bovendien is het duurzaam omdat bijna al het water wordt opgevangen en hergebruikt. Het vlakke oppervlak is ook geschikt voor kinderen met een handicap, waardoor het voor iedereen een leuke speelplaats is.

Als u ook de attractiewaarde van uw locatie wilt verhogen met een duurzaam spray park, neem dan gerust contact met ons op! Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Watergames & More en onze projecten, volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

04 okt 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Zwembaden, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie In Zuid-Limburg ligt midden in het nationaal park “het Gerendal” de camping Vinkenhof. Tussen het zwembad en de eerste staanplaatsen ...
05 okt 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Zwembaden, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie Voor de start van de zomervakantie 2022 heeft Watergames & More diverse spray parks zowel nationaal als internationaal gerealiseerd bij onder...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact