Nieuws

Toename bezoekersaantallen voor Spurd-Leeghwaterbad

Leestijd: 1,5 minuut
Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken

In het Zwembad Spurd-Leeghwaterbad (NL) bruist het momenteel van plezier dankzij het nieuwe klim- en klauterspeeltoestel! In samenwerking met Watergames & More is hier een prachtig waterspeelstructuur gerealiseerd.

Hiermee heeft het zwembad Spurd Leeghwaterbad een nieuw en uitdagend waterspel element aan hun locatie toegevoegd. Een geweldig wateravontuur met voor de jonge bezoekers een peuter- en kleuterglijbaan en voor de oudere kinderen twee buisglijbanen. Vanaf de eerste dag is het een groot succes onder de (jonge) bezoekers!

De samenwerking met Watergames & More verliep bijzonder goed. We hebben gezamenlijk een prachtig project gerealiseerd dat vanaf dag 1 voor een toename van bezoekersaantallen heeft geleid. De beweeguitdaging en het verleiden tot bewegen wordt volop gestimuleerd met het prachtig gerealiseerde Speeleiland.

Freek Eshuis, Manager Spurd-Leeghwaterbad

Concept

Eindresultaat

De nieuwe water speelstructuur bevat talloze leuke klim- en klautermogelijkheden. Door de aanwezigheid van kleine daken ontstaat het gevoel van 3 afzonderlijke speelkamers, die samen één groot speelhuis vormen.l

De speelstructuur is geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden. Zo is er een waterglijbaan voor peuters en kleuters, en twee buisglijbanen voor oudere kinderen. Daarnaast zijn er diverse kantelemmers, touwbruggen en speelementen om het plezier in het water compleet te maken. De jonge bezoekers maken er vanaf de eerste dag volop gebruik van.

Bent u ook op zoek naar een geschikte toevoeging voor uw locatie? Neem dan contact met ons op! Samen met onze professionals kijken we welke waterattracties uw locatie naar een hoger niveau kunnen tillen. Bovendien kunnen wij u volledig ontzorgen en zorgen voor de complete installatie, inclusief ontwerp, montage en onderhoud!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Watergames & More en onze projecten door ons te volgen op LinkedIn of u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Bronvermelding beeldmateriaal: Spurd Leeghwaterbad

05 jul 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten Watergames & More heeft voor Landal Mooi Zutendaal een maatwerk waterspeelstructuur, peuterbadinrichting en Spra...
15 aug 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden en Attractieparken Welkom in de wereld van eindeloos plezier en creatieve verbeelding! Bij Watergames & More begrijpen we dat elk v...

Watergames & More Brochure

Download nu

Waterglijbanen Brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact