Nieuws

Spray parks: heerlijk verfrissend voor uw gasten tijdens de warme dagen!

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten, openbare ruimten

Stelt u een warme dagen voor waarin kinderen en volwassenen genieten van een betoverend waterfestijn vol verfrissing en plezier. Dit is precies wat een spray park te bieden heeft. Bij Watergames & More zetten we ons in om deze ervaring voor u te realiseren. Onze spray parks zijn sprankelende, interactieve waterspeelplaatsen die verkoeling en vermaak brengen op warme dagen.

Een spray park is een waterspeelplaats waarbij diverse waterspeeltoestellen voor verfrissing en blijdschap zorgen met behulp van waterstralen, fonteinen en interactieve waterfuncties. Met innovatieve technologieën en een ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit en veiligheid, ontwerpen en realiseren wij spray parks van topkwaliteit, van het allereerste concept tot de uiteindelijke voltooiing.

Het biedt een veilige omgeving waar kinderen en gezinnen kunnen spelen zonder zich zorgen te maken over diep water. Onze spray parks zijn ontworpen met het oog op veiligheid en voldoen aan de strengste normen. Bovendien stimuleren ze lichamelijke activiteit en sociale interactie, waardoor kinderen zowel fysiek als sociaal kunnen groeien.

Onze spray parks zijn niet alleen bedoeld voor recreatiecentra en vakantieparken, maar ze zijn ook een waardevolle aanwinst voor gemeenten en lokale voorzieningen. Ze bieden een duurzame investering in recreatie en verkoeling voor de hele gemeenschap. Daarnaast zijn onze spray parks milieuvriendelijk en waterbesparend, wat perfect aansluit bij groene initiatieven.

Watergames & More neemt het gehele proces voor haar rekening, van ontwerp en engineering tot installatie en onderhoud. Met onze onbetwiste toewijding aan kwaliteit en veiligheid hebben we een vooraanstaande positie verworven in de branche.

Benieuwd naar de mogelijkheden van spray parks en hoe ze een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor uw locatie? Neem contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Kies voor Watergames and More en breng de ultieme verkoeling naar uw gemeenschap, ongeacht het seizoen.

30 mei 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Dagrecreatie, Attractieparken en Openbare ruimtes Met trots heropende de gemeente Capelle aan den IJssel (NL) onlangs de openbare speeltuin ‘De Watervallei’. Deze spee...
25 jul 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes Watergames and More heeft een fantastisch nieuw avontuur van a tot z voor Speelpark De Splinter (N...

Watergames & More Brochure

Download nu

Spray park brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact