Nieuws

Avontuurlijke waterpret op Camping De Watermolen

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken enOpenbare ruimtes

Afgelopen zomer stond Camping De Watermolen (NL) in het teken van avontuurlijke waterpret met behulp van inflatables! Op het grote meer, grenzend aan de camping, vinden de gasten in het water een parcours bestaande uit diverse type opblaasbare waterspeeltoestellen. De nieuwe blauw/witte speeltoestellen vormen een fantastische aanvulling op de eerder geleverde opblaasbare speeltoestellen. Hierdoor ontstaat een ware waterparadijs op de camping.

Camping De Watermolen

Vanwege het modulaire karakter van de speeltoestellen kan de camping zelf het parcours aanpassen. Jong en oud beleven enorm veel plezier bij het uitproberen van deze speeltoestellen. Vanwege de omvang en de felle blauw/witte kleuren vallen de toestellen zeer goed op. Ze wekken bij de gasten direct nieuwsgierigheid en enthousiasme op. Hiermee verhoogd Camping De Watermolen haar fun en attractiewaarde, zonder daar veel inspanning voor te leveren. Het opzetten of afbreken is zo gedaan.

Camping De Watermolen

De inflatables van Union Aquaparks onderscheiden zich door hun uitzonderlijke kwaliteit en hun modulaire elementen. Hierdoor zijn ze gemakkelijk aan elkaar te koppelen en te verwisselen. Het materiaal van de Union inflatables is een kwalitatief PVC-doek, TÜV gecertificeerd. De UV beschermers en schimmelwering staan garant voor een lange gebruiksduur. De drop-stitch naden houden de elementen zelfs onder hoge druk in vorm. Hierdoor blijven de inflatables van Union langer op druk dan de gemiddelde opblaasbare speelelementen in de markt.

Dankzij de antislip textuur hebben gebruikers een betere grip. Slimme veiligheidstoepassingen voorkomen dat de elementen op het water kunnen worden geopend; zo is er geen kans op beknellingsgevaar.

Union Aquaparks

De collectie van Union Aquaparks bestaat uit meer dan 35 inflatables. Deze elementen vormen samen een verscheidenheid aan functies en moeilijkheidsgraden. Makkelijk uit te breiden van één of enkele elementen tot een groot parcours. Dit parcours kan volledig naar wens worden gemaakt door de volgorde van de onderdelen te veranderen. Met inflatables bezorgt u 30 tot 250 personen tegelijk een onvergetelijke tijd op het water.

Wilt u ook de attractiewaarde van uw locatie verhogen? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

18 apr 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden Voeg waterpret toe aan uw zwembad met inflatables! Dit zijn opblaasbare speelelementen die op het water voor zowel binnen- als buiten...
25 okt 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken Watergames & More is in samenwerking met Union Aquaparks de leverancier van kwalitatieve speelelementen op het w...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact