Nieuws

La Piscine Les Dauphins: nieuwe uitdaging met de Challenger & SpeedRider

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden

Het zwembad La Piscine Les Dauphins heeft onlangs een grootschalige renovatie ondergaan. Als onderdeel hiervan heeft Watergames & More twee nieuwe waterglijbanen met verschillend verloop gerealiseerd. In samenwerking met AAVIO Architects werd een renovatieplan ontwikkeld, waarbij een deel van de bestaande staalconstructie werd hergebruikt om de nieuwe waterglijbanen te realiseren. Watergames & More fungeert als onderaannemer van bouwbedrijf Interconstruct voor dit project, met als resultaat twee geweldige en veilige waterglijbanen genaamd de Challenger en de SpeedRider!

Elke waterglijbaan heeft zijn eigen kleur gekregen.

Kies voor de rode kleur als u rustig van de waterglijbaan wilt glijden. De Challenger is de meest populaire waterglijbaan voor zowel jonge als oudere gebruikers. De glijbaan begint op een hoogte van 4,80 meter en biedt met een snelheid van 25 km/h plezier voor het hele gezin.

De waterglijbaan is uitgerust met een start- en stopsysteem, wat extra veiligheid biedt voor de glijders. Bovendien zorgen daglicht effecten ervoor dat elke bocht een nieuwe verrassing is. Zo transformeert een gewone waterglijbaan in een magisch verlichte glijbaan met betoverende spiralen.

Op zoek naar meer spanning en adrenaline? Kies dan voor blauw! De SpeedRider is steiler en sneller dan de Challenger. In slechts enkele seconden bent u beneden. Deze glijbaan begint op een hoogte van 8,50 meter en heeft een snelheid van 32 km/h. Het is de perfecte glijbaan voor avontuurlijke waaghalzen. Ook deze glijbaan is voorzien van een start- en stopsysteem en daglicht effecten, waardoor het glijden nog spectaculairder wordt.

Uiteindelijk is het natuurlijk het allerleukst om van beide waterglijbanen te genieten!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een waterglijbaan op uw locatie? Neem gerust contact met ons op! We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Blijf op de hoogte van onze nieuwste ontwikkelingen door ons te volgen op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Wij kijken ernaar uit om samen met u een geweldige waterglijbaan te realiseren die aansluit op uw doelgroep!

08 feb 2022 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: zwembaden Als onderdeel van een grote zwembadrenovatie van het zwembad ‘La Piscine Les Dauphins’ in Mouscron (België) realiseert Watergames & More twee nieuwe waterglijbanen met een verschi...
14 mrt 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor:  Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden Op zoek naar een unieke glijervaring? Dan is de nieuwe Double Racer glijbaan in Tropical Islands (DE) echt iets voor u! Deze langste...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact