Nieuws

Openbare spray park ‘De Watervallei’ uitgebreid!

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Dagrecreatie, Attractieparken en Openbare ruimtes

Met trots heropende de gemeente Capelle aan den IJssel (NL) onlangs de openbare speeltuin ‘De Watervallei’. Deze speeltuin is volledig opgeknapt en uitgebreid met fantastische nieuwe speeltoestellen. In ‘De Watervallei’ kunnen kinderen van alle leeftijden zorgeloos genieten van waterpret en splinternieuwe waterspeeltoestellen. Het bestaande waterspeelplaats, ook wel spray park genoemd, is uitgebreid met nieuwe waterspeeltoestellen. Deze zijn geleverd en geïnstalleerd door het Watergames & More. Het is nu een waar paradijs voor jonge avonturiers.

Wethouder Marc Wilson, verantwoordelijk voor de buitenruimte, is razend enthousiast over De Watervallei: “Dit speelpark is een heerlijke plek om buiten te spelen voor veel Capelse kinderen: uitdagend, afwisselend, ouders en verzorgers ontmoeten elkaar tijdens het speelplezier van hun kinderen. Kortom: een speelparel in Capelle, waar we zuinig op zijn. Daarom verdiende het een opknapbeurt!

Ook wij zijn ontzettend trots op dit project. Watergames & More steunt het initiatief van de gemeente om een prachtige en veilige speelplek te creëren waar jong en oud buiten kunnen spelen. Met ons interactieve waterspeelplaats dragen we bij aan een onvergetelijke waterpretervaring voor kinderen. Terwijl ouders elkaar ontmoeten en sociale contacten leggen, kunnen kinderen op een unieke manier spelen en ontdekken.

In 2019 kreeg Watergames & More van gemeente Capelle aan den IJssel de primeur om als eerste een openbare waterspeelplaats in Nederland te realiseren. In 2020 won dit spray park zelfs de Circulair Spelen Award. En het is nog steeds een enorm succes!

Het spray park biedt niet alleen plezier voor kinderen, maar ook gemak voor de gemeente. Het vergt weinig onderhoud en verbruikt weinig water en energie. Bovendien is het duurzaam doordat bijna al het water wordt opgevangen en hergebruikt. Dankzij het vlakke oppervlak is het ook veilig tegen uitglijden. Daarnaast is het toegankelijk voor kinderen met een handicap, waardoor het voor iedereen een geweldige speelplaats is.

Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van ontwerp t/m montage en onderhoud. We bieden een breed scala aan waterspeeltoestellen die geschikt zijn voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Of het nu gaat om de realisatie van uw project of om langdurig onderhoud, Watergames & More staat voor u klaar.

Sluit bij aanschaf van uw spray park direct een service en onderhoudspakket af, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het winter- en zomerklaar maken van het park. Watergames & More is uw vertrouwde partner als het gaat om het leveren van het beste advies, hoogwaardige producten en uitstekende service.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een spray park in uw gemeente? Neem gerust contact met ons op! We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Blijf op de hoogte van onze nieuwste ontwikkelingen door ons te volgen op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Wij kijken ernaar uit om samen met u een geweldige speelplek te creëren waar jong en oud kunnen genieten van waterpret en avontuur!

05 jul 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten Watergames & More heeft voor Landal Mooi Zutendaal een maatwerk waterspeelstructuur, peuterbadinrichting en Spra...
21 mrt 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor:  Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden en Attractieparken Op donderdag 23 maart opent het nieuwe sportief recreatiecentrum De Wiltsangh in Nunspeet (NL) haar deuren voor het...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact