Nieuws

Wild River Safaripark Beekse Bergen in gebruik

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden en Attractieparken

Safaripark Beekse Bergen is een nieuwe waterglijbaan rijker! In het waterparadijs Maji Springs is onlangs de Wild River familie waterglijbaan geopend. Jong en oud kunnen nu naast elkaar en tegelijk van deze glijbaan glijden. Watergames & More heeft de waterglijbaan sleutelklaar opgeleverd zodat Safaripark Beekse Bergen er geen om kijken naar had.

De Wild River is een geweldige toevoeging aan het zwembad. Het zwembad is gefocust op families met (jonge) kinderen. Naast het vernieuwde peuter- en kleuterbad, spelen ze daar met de Wild River familie waterglijbaan goed op in.

Het is een hele leuke glijbaan voor familie en vrienden. Je hoeft niet op elkaar te wachten waardoor je tegelijk er van af kan glijden. Het is een veilige en open water glijbaan. Hierdoor is het ook zeer geschikt voor (jonge) kinderen. De waterglijbaan is al enige tijd in gebruik en de eerste reacties van de gasten zijn enorm positief.

De waterglijbaan is 34 meter lang en start op een hoogte van 3 meter. Al onze waterglijbanen zijn, net als de Wild River, gemaakt van hoogwaardig glasvezelversterkt polyester. Dit materiaal garandeert een hoge kwaliteit, duurzaamheid en is gemakkelijk in onderhoud.

Ook op zoek naar een waterglijbaan voor uw locatie? Neem dan gerust contact met ons op! Samen met onze professionals helpen we u graag. Daarnaast kunnen wij u volledig ontzorgen en het geheel gebruiksklaar opleveren; van ontwerp t/m montage en onderhoud!

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen, volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

21 mrt 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor:  Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden en Attractieparken Op donderdag 23 maart opent het nieuwe sportief recreatiecentrum De Wiltsangh in Nunspeet (NL) haar deuren voor het...
14 mrt 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor:  Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden Op zoek naar een unieke glijervaring? Dan is de nieuwe Double Racer glijbaan in Tropical Islands (DE) echt iets voor u! Deze langste...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact